lndependentgirl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 5197 عنوان می خوام موش آزمایشگاهی بشم 135 بازدید | 6 پست اول ازهمه بخاطرخودم وبعدبخاطر همه می خوام توی یه بازه زمانی منظم باشم وبرای یک هدف مهم هرچی می تونم تلاش کنم وهرروز تای این تاپیک اطلاع می دم ونتیجه نهایی مهمه که انشاءالله مثبت می شه ومیخوام انگیزه ای بشه برای همه دوستان باشدکه به امیدخداوندبشوداناچه که دردل من است 1402/02/19 | 11:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imzhrw عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 31805 تو چه زمینه ای ؟مفهوم موش ازمایشگاه رو هم نمیدونی 😂 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
lndependentgirl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 5197 تو چه زمینه ای ؟ مفهوم موش ازمایشگاه رو هم نمیدونی 😂 شایدمفهومش روشمانمی دونی!!که برات عجیبه😀😄دززمینه رسیدن به هدف دربازه زمانی کم ....یه چیزی هست که معمول نیست حالا می خوام خلاف اون روثابت کنم یعنی این موضوع روروی خودم انجام بدم پس دوست عزیز بهش می گن موش آزمایشگاهی اینجا موش آزمایشگاهی استعاره از تجربه کردن یه کارروی خودم هست سعی کردم کامل توضیح بدم🤣🤣متوجه شدید؟؟
lndependentgirl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 5197 فک میکردم کسی قول بده حتما پاش هست بعدش دیدم قول دادن باد هواس من روقولم موندم وواقعا همون روز شروع کردم الان مبخوام با توان بیشترووقت بیشتری تلاش کنم
imzhrw عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 31805 شایدمفهومش روشمانمی دونی!!که برات عجیبه😀😄دززمینه رسیدن به هدف دربازه زمانی کم .... یه چیزی هست که ... با بزن منو تروصدا تعارف نکننه از جمله خوبی استفاده نکردی پر از انرژی منفیه تا اینکه بگی یکار خوب میخوام انجام بدم میشد گفت میخوام رکورد بزنم اصن موش ازمایشگاهی یه چیز دیگست 😑 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂