2777
2789
عنوان

حق دارم یان

212 بازدید | 20 پست

سلام همسرمن یه کارخیلی عجیب میکنه اونم اینک بعضی مشکلات بزرگ رو بم نمیگ مثال شوهرم هم کارمنده هم تو یک شرکت کارمیکنه مث ک تواون شرکت دعواشون میشه و ایشونو ودوسشون میخان بیان بیرون و ماجرا تاسه روز طول میکشه حتی ایشون از فشار تبخال میزنن اما وقتی من پرسیدم چیه ازچی ترسیدی هیچی نمیگن خلاصه تاماجرا حل میشه ودیشب برای من تعریف میکنه و من واقعن ناراحت شدم ک ادم حسابم نکرده میگ نخاستم ناراحت شی ولی این ادم حساب نکردنه ؟ میشه شما بگین حرفم درسته یان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیخاستع ناراحت کنه 

اخی طفلی تمام مشکلاتو میخاد خودش تنهایی به دوش بکشه تو اذیت نشی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
بگو منم مشکلاتم پس بهت نگم؟بگو من وتو باهم دوستیم،درنهایت اگه بازم نگفت وارد عمل قهرو دعوا شو 🤭

گفتم منم بهت دیگ نمیگم و واقعنم نمیگم ،ادمو کوچیک میکنه یعنی ک چی هیچی نمیگ ،مگ من یعنی فقط از پس خونه برمیام

افرین بهش که تورو درگیر مشکلاتش نکرده  مگه چه کاری ازت برمیومد جز اینکه توهم عصبی وناراحت بشی& ...

روم حیاب میکرد میفهمیدم میتونم درکش کنم اینطوری منو ضعیف جلوه داده پیش خودم

پیگیری نکردم ولی واقهن ناراحت شدم

نه بابا چه فکرایی میکنیما زنها هرچی ناراحتی داریم بروز میدیم اما مردها کمتر چون درونگرا هستن بیخیال به چی ها فکر میکنی پاشو برو ناهارت رو اماده کن 

گفتم منم بهت دیگ نمیگم و واقعنم نمیگم ،ادمو کوچیک میکنه یعنی ک چی هیچی نمیگ ،مگ من یعنی فقط از پس خو ...

مردها برعکس زن ها هستن هرچقدر زن ها دلشون میخواد تو مشکلات حرف بزنند مردها علاقه دارن به غار تنهایی پناه ببرند

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی