2789
عنوان

بستنی خونگی

257 بازدید | 13 پست

سلام کسی هست راهنماییم کنه من اومدم بستنی خونگی درست کردم ولی حالت بستنی نداره دقیقا حالت اسلایم داره و با دمای بیرون آبم نشد کسایی که درست میکنن بنظرتون چرا؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میشه لطفاً طرز تهیشو بزاری

خیلی دوست دارم درست کنم

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....

من اینجوری درست می کنم

مواد مورد نیاز

• 2 لیوان : شیر
  • یک دوم لیوان : شکر
  • یک دوم قاشق چایخوری : وانیل
  • یک دوم قاشق چایخوری : ثعلب
  • یک دوم قاشق چایخوری : هل
  • مقداری گلاب
  • قدم اول : یک ظرف استیلی برداشته و شیر را داخل آن میریزم روی شعله می گذاریم.
  • قدم دوم : شکر، هل، وانیل و ثعلب را در ظرف دیگری ریخته و با هم ترکیب کنیم.
  • قدم سوم: مخلوط شکر، وانیل، هل و ثعلب را وقتی شیر گرم شد به آن اضافه می کنیم.
  • قدم چهارم : در ادامه طرز تهیه بستنی وانیلی ، گلاب را اضافه کرده و برای مخلوط شدن مواد، عمل هم زدن را انجام می دهیم.
  • قدم پنجم : ظرف را از روی شعله برداشته و کنار می گذاریم تا سرد شود و سپس در فریزر قرار می گیرد.
  • قدم ششم : بعد از یک ساعت ظرف را خارج کرده و بستنی را هم میزنیم و دوباره در فریزر می گذاریم.
  • قدم هفتم : مرحله قبل چند بار با فاصله یک ساعت در میان انجام میدهیم.
  • قدم هشتم : بعد از تکمیل تکرار، ظرف را چند ساعت در فریزر می گذاریم تا خوب سفت شود.
  • قدم نهم :بستنی را از فریزر خارج کرده و سرو می کنیم.

من اینجوری درست می کنم مواد مورد نیاز 2 لیوان : شیر یک دوم لیوان : شکر یک دوم قاشق چایخوری : ...

دستتون درد نکنه

خیلی ممنون ♥️

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....