nnarin مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 120 عنوان آمپول hcg 54 بازدید | 9 پست به نظرتون با بار اولی که آمپول زدم حامله میشم؟ هورمون amh توی ازمایش خون ۲۲ بوده نمیدونم چیه؟ همون فولیکوله؟؟؟ 1402/02/19 | 09:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپـvـينود عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12469 نهفولیکول غالب داشتی؟ چند بود؟من دوبار با اولین hcg باردار شدمدارو چی خورده بودی؟ سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
nnarin مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 120 نه فولیکول غالب داشتی؟ چند بود؟ من دوبار با اولین hcg باردار شدم دارو چی خورده بودی؟ روز اول پریودی تا ششم خودم و همسرم آزیترومایسین بعدش از روز پنجم تا نهم لتروزول و روز ۱۴ امپول زدم... اصلا فولیکول چیه؟ همون که تو ازمایش خون نوشته amh؟؟
nnarin مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 120 نه فولیکول غالب داشتی؟ چند بود؟ من دوبار با اولین hcg باردار شدم دارو چی خورده بودی؟ هورمون آنتی مولرین بود ۲۲ تو ازمایش خون
سپـvـينود عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12469 روز اول پریودی تا ششم خودم و همسرم آزیترومایسین بعدش از روز پنجم تا نهم لتروزول و روز ۱۴ امپول زدم.. ... نه نهفولیکول تقریبا همون تخمکه. تو سونو مشخص میشه سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
سپـvـينود عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12469 هورمون آنتی مولرین بود ۲۲ تو ازمایش خون نه اون چیز دیگ سسونو کردی نگفت سایر فولیکولات چنده؟احتمالا سایزش خوب بوده ک hcg داده بهت سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
nnarin مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 120 نه نه فولیکول تقریبا همون تخمکه. تو سونو مشخص میشه والا دکترم به من فولیکول نگفت فقط همین چیزا که گفتما بهم دادن...
nnarin مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 120 نه اون چیز دیگ س سونو کردی نگفت سایر فولیکولات چنده؟ احتمالا سایزش خوب بوده ک hcg داده بهت نه نگفتن...حتما....شنبه ای زدم همون شب اقدام و دوشنبه شبم اقدام...ولی دیشب خیلی درد داشتم اصلا نمیتونستم نزدیکی کنم...عادیه اینا؟؟
سپـvـينود عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12469 نه نگفتن...حتما....شنبه ای زدم همون شب اقدام و دوشنبه شبم اقدام...ولی دیشب خیلی درد داشتم اصلا نمیتو ... درد چی؟ کجات؟شنبه زدی شاید همون دیشب ازاد شده سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
nnarin مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 120 درد چی؟ کجات؟ شنبه زدی شاید همون دیشب ازاد شده درد تخمدانها...