2777
2789
عنوان

مامانی هست که ...

299 بازدید | 24 پست

تا حالا اصلا سر بچه ش داد نزده باشه و صداشو بالا نبرده باشه؟؟

چرا پس من نمیتونم‌ هر چی ب خودم قول میدم، لجبازی هاش دادمو در میاره برای کاری خطرناک یا دست کثیف کردن تو دهن و نق گریه الکی و اینا

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🫤🫤🫤منم همش قول میدم ولی خوب نمیشه 

از قدیم گفتن 😁😁😁کتک زدن مادر شیرین است🤣🤣🤣

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خطرناک و دست کثیف تو آهن زدن داد زدن نداره که.بهش تذکر بده ولی گاهی آره انقدر نق میزنه داد میزن ...

کآر خطرناک ک تذکر بدم ولی بازم لج‌کنه چی

نق و گریه هووووف

من تقریبا چند روز خوبم یهو دو سه روز پشت هم هی داد میزنم

گاهی پیش میاد خب ولی آره دیدم بعضی آدما خیلی خیلی صبورن و بچه هاشون هم به مرور آروم میشن البته اگه برخورد درست باشه

و اما رفتار شما در برابر بچه لجباز بی توجهی به اون کارش و انجام و کار درسته

مثلا گریه گریه همین الان بستنی میخوام شما هم خیلی آروم و ریلکس میگی وقت عصرونه بهت میدم و تمااام هرچی جیغ و داد و خرابکاری کرد ندیده بگیر کم کم یاد میگیره دست برداره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یخورده تمرین کن با خودت ، چند بار که یه کاری کرد با آرامش بهش تذکر بدی میشه، آخه بچه ها درکی از خطر ندارن ، خودت سعی کن آرامشتو حفط کنی به اعصابت مسلط باشی هر وقت میخوای دعواش کنی چند لحظه برو تو اتاق که نبینیش آروم که شدی بیا بهش بگو ، شیطنت و سربه هوایی تو ذات بچه هاست

من امیدم بخداست ، بعد خدا هم بخداست  
واقعا خوشبحالتون، بچتون چند سالس

مامان بابام هیچوقت دست بلند نکردن روم و یا حتی داد نزدن🥺💔

بنویسید روی سنگ مزارم پرسپولیس شد همه داروندارم❤✨🚩ضربان قلبم فقط همینه پرسپولیس ارتش سرخ زمینه❤🏆🚩 پرسپولیس تنها عشقیه که بعد 23سال بهم خیانت نکرده❤🚩🤟🏻#پرسپولیس _قهرمان 
گاهی پیش میاد خب ولی آره دیدم بعضی آدما خیلی خیلی صبورن و بچه هاشون هم به مرور آروم میشن البته اگه ب ...

اون بی توجهی اشکال نداره؟ بعد اینکه موقع کار خطرناک مجبورم داد بزنم‌با تذکر اصلا گوش نمیده 

اون بی توجهی اشکال نداره؟ بعد اینکه موقع کار خطرناک مجبورم داد بزنم‌با تذکر اصلا گوش نمیده 

کار خطر ناکی که به خودش آسیب بزنه رو جلوش بگیر آروم مقتدر خیلی تاثیر گذار تره چون اگه دادت رو ببینه میدونه که نقطه ضعفت همونه دفعه بعد هم تکرارش میکنه 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻