2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه کی همسر ؟من گزینه دوم /واسه خودم شخصا دوس دارم و تو خونه میخونم و صدامم خوبه حتی یکی دومورد بهم میگن برو کلاس اواز من صدام واسه همین اپرا و اوازا خوبه نه خوانندگی متوجه منظورم شدی 

حس آرامش میده کاش میشد یجای دنبال استعدادمون میرفتیم:) 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

واسه کی همسر ؟من گزینه دوم /واسه خودم شخصا دوس دارم و تو خونه میخونم و صدامم خوبه حتی یکی دومورد بهم ...

بله ولی صدا ذاتی نیست ابدا 

من صدای نازک و گوگوشی داشتم اما دلم راک میخواست

با کلاس و تمرین الان یه صدای پرقدرت دارم و محکم رو گیتار الکتریک فریاد میزنم چون خودم با این سبک حال میکنم

ولی اگه در حد خونه‌اید بهتر که نرید هزینه ها بالاست و ....

اره بابا کی میزاره من برم حالا هم که رفتم چه غلطی کنم با صدام

تروخدا اگه دوست داری نزار کسی یا چیزی مانع راهت بشه

نگران صداعم نباش فاجعه‌ی ستین رو دیدی ؟

اون فاجعه از نداشتن مربی خوب و تمرین نکردن میاد

تروخدا اگه دوست داری نزار کسی یا چیزی مانع راهت بشه نگران صداعم نباش فاجعه‌ی ستین رو دیدی ؟ اون فا ...

گلی من فقط صرفا دوس دارم و مدام تو خونه میخونم و تازه جدیدا دارم سنتی کار میکنم باورت میشه خیلی از ارتعاشات صداهارو خودم دارم یاد میگیرم اخه سنتی رو دوس دارم عاشق اهنگای محمد معتمدی همایون و رضا بهرام عاشق سبک علی زندوکیلی