2777
2789
عنوان

خرید عقد

158 بازدید | 10 پست

سلام خانم ها برای خرید عقد چیکار کردین  بمنم بگید چندروز دیگه عقدم الان فعلا نامزدم. یچیزی مونده تو دلم گفتم باهاتون درمیون بزارم من از سرویس عقدی ک برام خودشون خریدن اصلا خوشم نیومده چجوری ب شوهرم بگم بد نیست بگم عوضش کنن ی سرویسسسس خیلیییی نازک اصلا باب دل من نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همسرم خودش گرفته بود

قشنگ بوداما خب معمولی بود خیلی خوشگل خوشگل نبود سلیقه م نبود خیلی سنگینم نبود

بعد باش رفتم بازار

اون وسط طلا فروشیا رو هی میدیدم سرویسارو نگاه میکردم و سرویسای سلیقه مو هی نشونش میدادم میگفتم ببین این چه خوشگله 

یا به نظر تو کدوم خوشگله 

از بس گفتمش خودش سلیقه مو فهمید

گرفت که من این سبکی دوس دارم و اون مدلی خوشم نبومده خیلی

بعد خودش گفت عزیزم اگه میخوای یکم صب کن یه کوچولو که پول دستم اومد میذارم رو سرویست بریم عوضش کنیم یه چی بگیری که درست وحسابی باشه و به دلت باشه منم گفتم نه خوشگله همین خوبه واینا بعد خودش اسرار کرد😁بریم عوضش کنیم

بنظرم الان نگی بهتره بعدا بطور غیرمستقیم سلیقتو به شوهرت بگو خودش برات میخره دیگه نیازم نیست اونارو ...

دقیقاااا همینه

البته خب به نظرم مهم نیس چون این طلاها زیاد تو زندگی میره ومیاد

اما اگه ابراز کنی و مثلا با حالت ناراحتی وبدی وبگی زشته واینا ناراحت میشه و تودلش میمونه

بعدم به نظرم تو زندگی وقتی میخوای خونه ای ماشینی چیزی بخری

که نیاز داری طلا بفروشی اولین گزینه ای که میاد تو ذهنت و عوض میکنی سرویس چون سنگین تر و صابل توجه مبلغش و نمیشه استفاده دائم کرد همیشه انداختی یه گوشه ای