اول اینکه یادت باشه همیشه گوشت قرمز رو با آب
داغ بزار بپزه
مرغ رو با آب سرد
اول چند بار خوب بشور اولین بار بدون زردچوبه
بزار رو گاز قل قل ک کرد ابش رو بریز بره
خوب با دستت بشور دوباره آب پر کن
زردچوبه چند تکه پیاز فلفل دلمه ای ساقه ی
کرفس بنداز توش همین ک قل قل کرد
شعله رو کم کن بزار بپزه
مرغ ها ک پخت از آب درشون ببار بیرون
تو ماهیتابه روغن بریز
خوب مرغ ها رو سرخ کن هردو طرفش رو
برای سس اش
ی مقدار از آب مرغ بریز تو کاسه
چند قاشق از زعفرون ک از قبل دم کردی
بریز توش و ابلیمو و نمک
بریز رو مرغ ها ی خرده ک قل قل کرد زیرش
رو خاموش کن
حالا نوبت آب مرغ
کرفس و..موادی ک توش بود رو بریز بره
آب مرغ رو از صافی رد کن بریز تو قابلمه ی کوچیک
رب نمک ابلیمو و زعفرون بهش اضافه کن
بزار بجوشه
لعاب ک انداخت آماده اسن
محشر میشه
امتحان کن
مرغ های من زبونزده