2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرغتو باادویه جات ونمک وپیازواب کم بذار بپزه ابش خیلی کم باشه،بعد ازابش خارج کن وتوی روغن سرخ کن باسیب زمینی وکشمش و...

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

من برا مهمونی اول مرغا رو پشت و رو حسابی سرخ میکنم

بعد پیازو تفت میدم فلفل دلمه رو و ادویه مرغا رو میچینم روش یکم آب و نمکم روش میریزم و در اخر ۳ حبه سیر داخل ابش. کلا خوش طعم میشه. یکم از پخت گذشت زعفران دم کرده هم اضافه میکنم .

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
مرغتو باادویه جات ونمک وپیازواب کم بذار بپزه ابش خیلی کم باشه،بعد ازابش خارج کن وتوی روغن سرخ کن باس ...

واس سرخ کردن از اول تا اخر با شعله متوسط سرخ کنم و سر قابلمه هم نزارم؟ 

واس سرخ کردن از اول تا اخر با شعله متوسط سرخ کنم و سر قابلمه هم نزارم؟ 

باشعله کم سرخ کن اره بهتره،من در تابه رو میذارم چون روغن پخش میشه روی گاز

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

ببین اگر مرغ سوخاری منظورت بود ک من اینطوری درست میکنم

اردو پودر سوخاری رو با هم ترکیب کن مرغتو ی ساعت قبل با نمک و فلفل و اب بخابون

بعد از اب بکش مرغتو ی کاسه اب یخ بزار کنارت مرغ و اول بزن تو ارد بعد سریع اب سرد دوباره تو ارد بغلتون بعد ارد اضافشو بپاشون و بزار روغن داغ.میشه مرغ پولکی 

اگر مرغت با استخوانه اول ۵ دقیقه سرخ کن بزار صافی یکم از حرارت افتاد دوباره بزار تو روغن درشو ببند ب مدت بیست دقیقه

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند

اول اینکه یادت باشه همیشه گوشت قرمز رو با آب

داغ بزار بپزه

مرغ رو با آب سرد


اول چند بار خوب بشور    اولین بار بدون زردچوبه

بزار رو گاز قل قل ک کرد   ابش رو بریز بره


خوب با دستت بشور      دوباره آب پر کن


زردچوبه  چند تکه  پیاز  فلفل دلمه ای   ساقه ی

کرفس بنداز توش   همین ک قل قل کرد


شعله رو کم کن  بزار بپزه


مرغ ها ک پخت   از آب درشون ببار بیرون


تو ماهیتابه  روغن بریز    

خوب مرغ ها رو سرخ  کن  هردو طرفش رو


برای سس اش


ی مقدار  از آب مرغ بریز تو کاسه 

چند قاشق از زعفرون ک از قبل دم کردی

بریز توش  و ابلیمو و نمک


بریز رو مرغ ها ی خرده ک قل قل کرد  زیرش 

رو خاموش کن


حالا نوبت آب مرغ


کرفس و..‌‌موادی ک توش بود  رو بریز بره


آب مرغ رو از صافی رد کن  بریز تو قابلمه ی کوچیک


رب نمک  ابلیمو و زعفرون بهش اضافه کن

بزار بجوشه 


لعاب ک انداخت   آماده اسن


محشر میشه


امتحان کن

مرغ های من زبونزده

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز