2789
عنوان

Ivf

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 30 پست

کاش اول بری،جنین شناس 

شاید با ای یو ای که هزینه ش کمتر هست بشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همه که استراحت مطلقی نمیشن

درسته ولی خب دکترمن میگفت این همه زحمت وهزینه میکنی استراحت مطلق باش تااتفاقی نیفته یروزگفتم ول کن پاشم پیازسرخ کنم همون پنج دقیقه سرگازوایستادن باعث خونریزی شدومجبوربه سرکلاژ شدم .....خب مسلمابایدتوبارداری غیرطبیعی بیشترمراقبت کرد

من چند نفر را می‌شناسم آی وی اف کردند همه استراحت مطلق بودند حتی یکیشون حق نداشت برای سرویس بهداشتی هم از جاش بلند بشه .... شرایط را به شوهرت توضیح بده و بگو ممکنه هزینه کنیم و اصلا بارداری اتفاق نیفته و اینکه استراحت مطلق هستی و باید تمام وقت پرستار داشته باشی  . باید با اطلاعات کامل وارد بشید .‌‌‌....

کاش اول بری،جنین شناس  شاید با ای یو ای که هزینه ش کمتر هست بشه

جنین شناسی چیه؟ 

من برای تعیین جنسیت به متخصص زنان گفتم iui چطوره؟ گفت بهت توصیه نمی کنم اگه میخای تعیین جنسیت همون ivf

متخصص ناباروری هم رفتم همین توصیه رو کرد، گفت اگر فقط بخاطر جنسیت میخای کمک بگیری ivf انجام بده