2789
عنوان

Ivf

285 بازدید | 30 پست

سلام شب همگی بخیر من و همسرم مشکل ناباروری داشتیم و با کمک دارو بعد سه سال باردار شدیم و خدابهمون یه دختر داد.الان دخترم سه سال و نیمشه همسرم دوست داره بریم اقدام کنیم برای ای وی اف و پسر دار بشیم.بنظرتون با خقوق اداره کاری و مستاجر کار درستیه یا نه.خودم ۲۵ سالمه همسرم ۳۷ سالشه

💯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ای وی اف کردم ولی خیلی سخت بودم برام جدای ازهزینه بالاش نه ماه تموم روتخت درازکش بودم یکی بایدمراقبت میکردازم پروسه بارداریش وسونوهای بیش ازحدو۴ماه امپولش واقعاپیرم کردخیلی حمایت میخوادهم ازطرف شوهرواطرافیان من کارهای خونه وپخت وپزوهمه چیزم بامادروخواهرام بودشوهرمم خیلی حمایت میکرداگه شرایطشوداری اقدام کن

خیلی گرونه میشه قبل عید 60 ملیون بود تازه چهل درصد احتمال بارداری داره مممکنه اصلااا حامله نشین و باید تمام جوانب رو درنظر بگیرین بنظرم بچه اصلااا هیچ فرقی نداره همون پول رو صرف اینده این فرزندتون بکنید البته بازم ب خودتون ربط داره و فقط من یه نظر دادم