2777
2789
عنوان

🔺️فرهنگ سازی🔺️

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه خیلی ها دقیقا همین مدلی بچه دار میشن .

خیلی ها هم میگن ما تنهاییم تو شهر غریب ، بچه میاریم تنها نباشیم .

آخه مگه بچه اسباب بازیه عزیزان من .

یا وضع مالیشون اصلا خوب نیست ، میگن ، ینی ما دل نداریم  . 

چی می‌تونه بگه آدم آخه . طفلکی بچه ها 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

دقیقا حرفتون رو قبول دارم

خودم‌ چندین سال اول زندگیمو برای اینکه  تقریبا با همسرم اختلاف داشتیم صبرکردم...

منتها حالا که اوضاع بهترشده خودم مشکل دار شدم...

ولی بازم سپردم به مصلحت خدا

چی بگیم والا من اوایل ازدواجم چون پیش مادر شوهرم زندگی می‌کردیم سختم بود بچه بیارم و الان اومدم خونه خودم و میخوام اقدام کنم البته شوهرم مشکل داره ولی بیشتر حرف مردم خسته ات میکنه 

دقیقااا کسایی که نمیدونن چجوری بین بچه هاشون محبتشون تقسیم کنن فکر میکنین نصف آدمایی که یسری کمبودا ...

هیچ روزی نیست که مادرم دلمو نشکنه‌. فحشم میده. نفرینم می کنه. آرزوی مرگمو می کنه

اما اگه خواهرم بهش بگه زانو بزن میخوام سرتو ببرم واقعا حاضره زانو بزنه

چی بگیم والا من اوایل ازدواجم چون پیش مادر شوهرم زندگی می‌کردیم سختم بود بچه بیارم و الان اومدم خونه ...

حرف مردم خسته تر میکنه

یا زندگی که بخاطر بچت نتونی هیچکار کنی؟ نتونی جدا شی حرف بشنوی فقط بخاطر بچه سکوت کنی

امیدوارم تو بهترین شرایط پدر و مادرشین💗

الهی آمین مرسی عزیزم🌹

بخدا گفتم من دعا میکنم گریه میکنم ضجه میزنم 

اینا از یک انسان از یک بانو که یکبار طعم بارداری رو چشیده طبیعیه ...

ولی خدایا تو مصلحت رو ببین...

خیلی دعای سختیه  جگرم میسوزه ولی نمیخوام خودخواه باشم..

هیچ روزی نیست که مادرم دلمو نشکنه‌. فحشم میده. نفرینم می کنه. آرزوی مرگمو می کنه اما اگه خواهرم بهش ...

واقعا متاسفم

امیدوارم خوشبخت شی عزیزم بهترینا سر راهت قرار بگیرن ۱۰۰ تا آدم غریبه خوب و باارزش 

مادرت یه روزی جواب بدیاشو میبینه ولی دیگه دیره

الهی آمین مرسی عزیزم🌹 بخدا گفتم من دعا میکنم گریه میکنم ضجه میزنم  اینا از یک انسان از یک با ...

قربونت بشم اما اگر نگران از سنت بودی میتونی تخمک هاتو save کنی تا هروقت اوکی شدی اقدام کنی

یه تراپی انلاین هم میتونه کمک کننده باشه گلم

موفق باشین

واقعا متاسفم امیدوارم خوشبخت شی عزیزم بهترینا سر راهت قرار بگیرن ۱۰۰ تا آدم غریبه خوب و باارزش  ...

من نفرینش نمی کنم.  فقط از خدا میخوام انقدر از مادرم دورم کنه که دیگه هیچوقت نبینمش. 

من نفرینش نمی کنم.  فقط از خدا میخوام انقدر از مادرم دورم کنه که دیگه هیچوقت نبینمش.

انشالله خودت به بهترین درجات برسی. 

یه یاری پیدا کنی که جای همرو برات پر کنه

و یه روزی خودت بهترین مادر شی

عضه نخور💓