2777
2789
عنوان

دلم به حال بچه تو شکمم میسوزه😭

1041 بازدید | 62 پست

خانوما طولانیه ولی توروخدا وقت بزارید بخونید ،راخنماییم کنید خواهرانه

خونه ما سه طبقس ،پایین مادرشوهرم ،وسط من و بالا خاهرشوهرم .خاهرشوهرم با جاریش یه جا زندگی‌میکرد بعد نمیساختن و اینا اومد خونه باباش موقت ،به باباش گفت من میخام برم طبقه سوم زندگی کنم،پدرشوهرم مخالفتش کرد ولی حریف خاهر و مادرشوهرم نشد ،خاهرشوهرم رفت طبقه سوم  ولی شوهرم تنها خ‌ونه خودشون میموند یه بچه به شدت شیطون داره(له قران دروغ نمیگم خیلی شیطونه همه ازش فرارین) ، بعد چندوقت هم شوهرش خونشون رو داد اجاره و اومده اینجا زندگی کنه ،بخدا من کاریش ندارم ب منم ربطی نداره بگم بره یا نره ولی بخ ا از بس جیغ میزنه ادم دلش میلرزه ،در واحدشونو طوری میکوبن بهم که انگار در خونه ی دشمنه 

من هشت ماه تحمل کردم اما بخدا منم ادمم ارامش میخام هر چی هم شوهرم بهشون میگه گوش نمیدن ،من برا بچم ناراحتم  تا دوهفته دیگه به دنیا میاد گناه داره بخاد هی از خاب بپره با سر صداهای اینا گریه کنه به شوهرم میگم ماشین بفروش بریم از اینجا میگه من خونه خودمه خاهرم که شوهرش داماد سرخونس بره ، خاهرانه یه راه حل حلوی پای من بزارید خدا خیرتون بده

شوهرت خونه رو خریده از پدرش؟

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت با پدر ومادرش صحبت کنه اونا با دخترشون جدی برخورد کنن اگه نمیتونن شوهرت به دامادتون بگه یا درست کنید خودتون رو یا از اینجا برید 

داماده چه زرنگه خونش رو داده اجاره مفت اومده خونه پدرزنش 

یعنی خواهرشوهرت خونه مستقل داشته پس چطور با جاریش نمیساخته مگه جدا نبودن ؟

خدایا شکرت
پدر شوهرم کادو بهمون داد

بفروشین برین جای دیگه خب

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

عزیزم باور کن جای دیگه هم بری از این مشکلات هست 

البته اگه نزدیک بودن مادرشوهرت باعث دخالت و ....میشه اون بحثش جداست 

ولی اگه مشکلت سر و صداست باید بگم تو آپارتمان ها از این مشکلات زیاده