2777
2789
عنوان

نقش روی رژ لبم

136 بازدید | 10 پست

رژمو قبلا یبار با انگشت استفاده کردم حالا بعد مدتها رفتم سراغش دیدم یه طرح مرغ نیمرخ روشه اینقدر ظریف و زیبا هست که فکر میکردم از قبل روش کشیده شده سعی کردم با کیفیت بگیرم ولی نشد کیفیت عکس یکم پایینه  اما بازم یکم مشخصه نیم رخش

بیرون از عکس خیلی واضح هست نیمرخ یه مرغه خروسه نمیدونم🤣 ذوق کردم گفتم نشون شمام بدم

پ.ن: پس فالگیرا هم وقتی میگن فلان چیز تو فالته راست میگن🤣

درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگما چیزیخوردی توهم زدی؟ 

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
بخدا عکس نیمرخ مرغه🤣جدی میگم😐

والا من هرچی چشامو چپ وراست کردم گوشیو چرخوندم  چیزی ندیدم...توهمه یا خاب داری بخاب عزیزم

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
والا من هرچی چشامو چپ وراست کردم گوشیو چرخوندم  چیزی ندیدم...توهمه یا خاب داری بخاب عزیزم

میگم که کیفیت عکس انچنان خوب نیست منم فقط عکس میدیدم نمیفهمیدم ولی ببین نوکش سمت چپه حالت مثلثی 

بخدا توهم نیست ای بابا

تیز بینی ماشالله نشون خواهرمم دادم اونم تایید کرد😇مرسی که حداقل شما با من هم نظر بودی!

فدااات

کلا عادت دارم روی فرش،روی دیوار،توی اسمون، یا روی خاک که اب ریخته و...خیلی اشکال رو میبینم اینجور بودن رو دوست دارم

فدااات کلا عادت دارم روی فرش،روی دیوار،توی اسمون، یا روی خاک که اب ریخته و...خیلی اشکال رو میبینم ا ...

چقد خوب مثل همیم پس