2777
2789

من اگه امکانات رفاهی و روحی و جسمی خودم هم مهیا باشه هرگز سه تا بچه نمیارم. به خاطر خود بچه ها. جامعه بدی شده . آینده مملکت مبهمه‌ . من با جوونهای ۲۰ ساله دانشجو سرو کار دارم.اکثرا برا آینده زندگیشون بلاتکلیف و ناامیدن. کاش به این چیزا فکر کنید بعد یکی رو به این دنیا بیارید. تو همین سایت من هر روز دارم یه تاپیک می بینم که یکی به خودکشی فکر می کنه.

اوضاع جامعه به لحاظ اخلاقی روحی روانی اقتصادی اصلا خوب نیست.حتی اگه مرفه هم باشی بعدا بچه ات خواه نخواه وارد همین جامعه میشه

کاربری دست دو نفر است

چهارمیم تو راهه😍😍😍 

سومی عالیه، عالی، تو دل برو، شیرین ، خوشمزه، اصلا دوست نداری بزرگ شه، از لحظه لحظه اش لذت می بری، استرس هایی که سر قبلی‌ها داری رو این بار نداری دیگه ، خیلی راحت و با آرامش بزرگش می کنی 

از نظر تربیتی هم برای بچه ها خیلی خوبه ، من تک فرزندی یا حتی دو فرزندی رو هم نمی پسندم

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سه تا دارم با فاصله ی دوسال دوسال وقتی دومی دنیا اومد انقد سخت بود که میگفتم غلط کردم سومی رو نم ...

بچه هاتون چی هستن عزیزم 

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
چهارمیم تو راهه😍😍😍  سومی عالیه، عالی، تو دل برو، شیرین ، خوشمزه، اصلا دوست نداری بزرگ شه، ا ...

بچه هاتون چی هستن عزیزم؟

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
سلام عزیزم مرسی تو چطوری؟دخترتو از شیر گرفتی؟ آره دلتنگ بارداری و زایمان شدم

قربونت شکر خوبیم، اره اول اسفند گرفتمش، بابا خوش باش واسه خودت بچع میخوای چیکار، 

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
قربونت شکر خوبیم، اره اول اسفند گرفتمش، بابا خوش باش واسه خودت بچع میخوای چیکار، 

آره همینجوری میگم ولی جرئت ندارم که اقدام کنم برای سومی.

واقعا خسته بچه داری هستم

آره همینجوری میگم ولی جرئت ندارم که اقدام کنم برای سومی. واقعا خسته بچه داری هستم

به این ۲ تا برس، امسال انشاالله کلاس اولی هم داری کارت سخت تره

آره باور کن پیش دبستانی هم رفت کلی اذیت شدم میاوردم میبردمش

خو دیگه دردسر میخوای واسه خودت درست کنی ، انشاالله خدا این ۲ تا رو واست نگه داره نمیخوای دیکه