2777
2789
عنوان

مدرسه اسلامی!؟

596 بازدید | 17 پست

دوستان در مورد مدارس اسلامی شنیدید؟ کسی تجربه ای داره؟ من از کسی که بچه‌ش اونجا درس میخوند شنیدم خیلی محیط جالب د جذابی داره و اعتماد به نفس بچه ها رو بالا میبره و به مدرسه علاقمندشون میکنه. من و همسرم مذهبی نیستیم نمیخوام بچم عقاید سفت و سختی بگیره. لطفا اگه تجربه ای دارید به اشتراک بذارید.

مگه مدرسه غیر اسلامی هم داریم اینجا؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینی که به شما گفتن اسمش چیه و کدوم شهره؟ دخترونه یا پسرونه؟ 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
مگه مدرسه غیر اسلامی هم داریم اینجا؟

ظاهرا یه مدارس خاصی هستن تحت عنوان مدرسه اسلامی. ولی کسب تعریف میکرد میگفت خیلی عادیه و مثه اسمش نیست. ترسم اینه خیلی ریز یه چیزایی رو بچه جذب کنه. چون از چیزایی که تعریف میکرد مثه مدارس خارجی بود اعتماد به نفس و اختیاری که به بچه ها میدن تو انتخاب درس و پوشش و...

کرج. دخترونه پسرونه همه مقاطع و پیش دبستانی 

اسمش چیه؟ 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

برای شما که مذهبی نیستید فرستادن بچه به چنین محیطی جز ایجاد دوگانگی براش حاصلی نخواهد داشت ‌

حتی من که ادعای پایبندی به دین و مذهب دارم هم فکر میکنم بچه نبایدتوی یه همچین محیطی قرار بگیره دین نباید به اجبار به کسی تزریق بشه باید محیط رو غنی کنیم و بذاریم اون حس نیاز به پرستش خدا و علاقه به معنویت به مرور شکل بگیره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مدرسه اسلامی

نشنیدم تاحالا

ظاهرا یه مدارس خاصی هستن تحت عنوان مدرسه اسلامی. ولی کسب تعریف میکرد میگفت خیلی عادیه و مثه اسمش نیس ...

یعنی واقعا پوشش ؟ 😳

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
برای شما که مذهبی نیستید فرستادن بچه به چنین محیطی جز ایجاد دوگانگی براش حاصلی نخواهد داشت ‌ حتی من ...

منم دوگانگیم همینجاست. می‌گفت لچه ها آزادن رو نیمکت یا رو موکت کف کلاس بشینن آزادن خوراکی بخورن و همون درسهای مدرسه های عادی رو با اختیار و انتخاب خود بچه ها تدریس میکنن. بچه ها آزادن هر پوششی داشته باشن. خب چی از این بهتر