asemanain مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 1797 عنوان زن نمونه 110 بازدید | 9 پست به کی میگن چطوری یه خانوم نمونه میشه بود ؟چیکار باید کرد برای خونه بچه همسر و خودمون ؟که توی همه چی بهترین بود میشه دلبرانه بنگری...!؟ 1402/02/18 | 23:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل_بانو69 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 36553 واسه وی بهترین باشیم خودمون باشیم آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲 دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
23elnaz23 عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 3036 خوب اینکه مشخصه و نیازی به سوال نیس خونه و زندگیت همیشه مرتب و تمیز باشه غذاهای خوشمزه. و پذیرایی مهمون ها به نحو احسن رو حرف شوهرت حرف نزنی 🤣دیگه خلاصه بقیه اشو خودت فکر کن لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای. 🧿❤Married ❤️🧿
زری۱۳۸۱ عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8754 ی هنر داشته باشه حداقل هرچی عفت کلام با ادب پسنداز داشته باشه یا ی سرمایه ای داشته باشه به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️ 💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
amandalondon عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 1243 زیاد از خودت مایه نزار که بهت بگن نمونه اخرش به ادم مدال نمیدنولی... وقتی بچه ی خلف تربیت کردی و سرافرازت کرد نمونه بودنت ثابت میشه
بلاااااچی عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 134 خوب اینکه مشخصه و نیازی به سوال نیس خونه و زندگیت همیشه مرتب و تمیز باشه غذاهای خوشمزه ... به نظر من یه زن باید ببینه شوهرش چی میخوادیکی با غذا و شکم رضائیهیکی با زیر شکمیکی با اخلاق خوب یکی با ....باید ببینی کی با چی راضیه
23elnaz23 عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 3036 به نظر من یه زن باید ببینه شوهرش چی میخواد یکی با غذا و شکم رضائیه یکی با زیر شکم یکی با اخلاق خو ... اینارو به من نگو لطفا افتاااااااااااااااادبه کسی که سوال کرده جوابشو بده لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای. 🧿❤Married ❤️🧿
asemanain مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 1797 خوب اینکه مشخصه و نیازی به سوال نیس خونه و زندگیت همیشه مرتب و تمیز باشه غذاهای خوشمزه ... همه اینها رو انجام میدم ولی باز هم با خودم میگم ایا کاملم یا نه البته شوهرم کمی بداخلاقه منم به خاطر همین باهاش مثل خودشم همین باعث شده عذاب وجدان داشته باشم که باهاش خوب تا نمیکنم😂چجوری زنهای دیگه با مردهای بداخلاقشون میسازن من نمیتونم میشه دلبرانه بنگری...!؟
23elnaz23 عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 3036 همه اینها رو انجام میدم ولی باز هم با خودم میگم ایا کاملم یا نه البته شوهرم کمی بداخلاقه منم ... خوب پس شک نکن تو یه زن نمونه اییییییییییی آخه زیادی هم تو سر خوری باشی عادت میکنن مردا اندکی پرو تشریف دارن 🤣 لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای. 🧿❤Married ❤️🧿
بلاااااچی عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 134 اینارو به من نگو لطفا افتااااااااااااااااد به کسی که سوال کرده جوابشو بده 🙈به روی چشماما اون هم خودش میخونه