2777
2789
عنوان

میگه اردو نمیرم

2279 بازدید | 70 پست

دخترم قراره هفته بعد ببرنشون اردو کل بچه ها ذوق مرگ شدن از خوشحالی دختر من با بغض برگشته میگه دلم نمیخواد برم و فلان گفتم از اردو تو که باید لذت ببری میگه وقتی هیچ دوستی ندارم هیچ محبوبیتی بین کلاس و مدرسه ندارم بچه ها منو ادم حساب نمیکنن  گریه میکرد بخاطر این موضوع چون خیلی ناراحت شده بود 

بنظرتون چرا بچه های کلاس و مدرسه دوسش ندارن؟ 

ادم حسابش نمیکنن چرا فقط میخوام دلیلشو بفهمم

اینم بگم خیلی مظلومه و خجالتی و بی انرژیه

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

شاید روابط عمومی خوبی نداره 

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون خجالتیه اینجوریه در ضمن تو دورانه ما هر کی خوشگل بود محبوبیته بیشتری داشت

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
شاید چون اجتماعی نیست وگرنه تو سن اونا همه زود با هم دوست میشن

اجتماعی بودن در مدرسه چجوریه کلا؟ 

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

دلیلش رو خودت گفتی 

ببرش مشاوره و توی کلاس های فعالیت گروهی و مشارکتی برای تابستان ثبت نامش کن بذار خجالتش بریزه و اعتماد بنفشش بالا برا و ارتباط گیری رو یاد بگیره  

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

من در تمام عمرم : :/ دقیقا بخاطر اینه که خجالتیه منم همینجوری ام اجتماعی نبودم و نیستم ولی خب اردوهای مدرسه رو میرفتم با بچه ها...

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

وااای دقیقا مشکل دخترمنم هسهمکلاسیاش اذیتش میکنن هیچ دوستی نداره

میگه مامان زنگ تفریح همه بادوستاش میگردن من تنهایی میشینم کلاس😔

خیلی ناراحتم ،آخه چرا انقد بیشعورن ،دخترم کلاس پنجمه

تا حالا مشاوره بردیش؟

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
چون خجالتیه اینجوریه در ضمن تو دورانه ما هر کی خوشگل بود محبوبیته بیشتری داشت

دختر من قیافش خوشگل نیست چرا دروغ بگم