2821
2789
عنوان

توجه همسر

358 بازدید | 15 پست

سلام خانما

در رابطه با سوالی که دارم لطفا راهنمایی کنید

لطفا اگر تجربه ای دارید بیان کنید

به نظرتون توجه همسرتون نسبت به شما اول زندگی با مواقعی که مثلا چندین سال زندگی مشترک دارید فرق کرده یا نه همونه؟؟

لطفا اینکه چند سال زندگی مشترک هم داشتید بگید

منظورم از توجه مسائل کوچیک 

مثلا مهم باشه تو جو خانواده خودش شما تنها نباشید 

یا حواسش به خوراک و لباستون باشه

یا خستگیتون براش مهم باشه

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

توجهش بیشتر شده ،کلا اخلاق هردوپخته تر شده 

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

۱۹سال زندگی مشترک

توجهش بیشتر شده اوایل خیلی چیزها رو نمیدونست الان شناخت بیشتر شده رعایت میکنه که هرجایی چکار باید کرد

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

عزیزم من ی ساله عروسی کردم امشب گوه خورد خودمو خانوادم داد منو اشغال کرد کثافت کرد

فقط ی ساله 😅😅😅😅

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

مثل همون روزای اول دوستیمونه 

۵سال دوست بودیم ۵سالم زیر ی سقفیم

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

سلام والا ما دو سال و نیمه عقد کردیم و نزدیک دوسالم هست عروسی همسرم فقط ی دوره بعد عقدمون باهام خوب بود بعدش کم کم رفتاراش عوض شد الان ک سه ماهه بچه دار شدم الانم ی جوری سردتر شده تو این سه ماه ی شبم با من و بچه نخوابیده

شوهر من از اول من برایش مهم نبودم تو ۲۰سالم هیچ فرقی نکرد

الهی عزیزم 

چقدر بد

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 

قطعا پایین تر میاد به مرور زمان. البته اینم بگم در مورد مثال هاییکه شما زدی پایین میاد وقتی چندین سال از زندگی مشترک بگذره. احتمالا پای بچه هم میاد وسط دغدغه های مالی و واقتصادی هم بیشتر میشه. یه کمی و روی زن و شوهرها بهم بیشتر میشه. به خاطر همین توجهات ظاهری و اجتماعی ممکنه کمرنگ بشه. البته این برا همه زن و شوهرها صدق نمیکنه. یه زوج خوشبخت تو فامیل مون داریم . مثل روز اول هست رفتار این مرد. دو تا بچه هم دارن 

از بس باشعوره. ولی شوهر خود من همین که عقد کردیم . همییین که اصلا بله برون کردیم توجهات ظاهری و اجتماعیش تعطیل شد. 

2790
2823
2791
2779
2792