2777
2789
عنوان

آون توستر

300 بازدید | 16 پست

سلام، چرا هرچی با آون توستر شیرینی درست میکنم روش میسوزه ولی زیرش اصلا نمیپزه؟

دمای ۱۸۰ درجه بیشتر از ۷،۸ دقیقه بذارم روش میسوزه ولی زیرش اصلا تغییر نمیکنه خمیری شکل میمونه

مارکشFancyMiracke 

دما ۱۶۰

زمان ۲۰ دقیقه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

دماشو کمتر کن تایمشو زیاد

باید قلقش دستت بیاد

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدشم حتما برای کیک زیرشو روشن کن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

با اجازه ی استارتر

اون توستر رو ازنظر کارایی برای پخت پیتزا و غذا و شیرینی پیشنهاد میکنید یا فر تو کار برقی؟

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
با اجازه ی استارتر اون توستر رو ازنظر کارایی برای پخت پیتزا و غذا و شیرینی پیشنهاد میکنید یا فر تو ...

میگفتن آون توستر خیلی بهتره

پیتزا درست کردم خوب شد ولی کیک و شیرینی ها اینجوری میشن البته تجربه زیادی در مورد کار با فر و آون توستر ندارم همیشه تو قابلمه میپختم

جدید ترین مدلش همینه

میگفتن آون توستر خیلی بهتره پیتزا درست کردم خوب شد ولی کیک و شیرینی ها اینجوری میشن البته تجربه زیا ...

ممنون عزیزم

واقعا نمیدونم کیفیت پخت در کدومش بهتره دارم سرچ میکنم

البته زیاد اهل کیک و شیرینی نیستم بیشتر برای پخت غذا میخوام

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚