2777
2789

من هر سری بخوام مهمون دعوت کنم باید اوناروهم دعوت کنم؟ 

مثلا اون سری مادربزرگم اینا از شهرستان اومدم مجبور شدم دعوتشون کنم.این سری ام این یکی مادربزرگم داره میاد .چیکارکنم خدایا .....

ن بابا همیشه ک قرار نیست دعوت کنی این گرونی

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعوت نکن خب قرار نیست هر بار شما مهمان داشتی اونا هم باشن که شاید مهمونتون راحت نباشه 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

وای منم همین معظل رو دارم یعنی یه نفر مهمون داشته باشم باید برای چهار نفر دیگه هم غذا اضافه بپزم وای خیلی بدم میاد کاش جدا بودم 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
وا نه  برا چی من هیچوقت این کارو نکردم  اخه مادربزرگ تو چه ربطی به مادرشوهرت داره

والا اون سری مادربزرگم گفت زشته مادرشوهرتم بگو بیاد . من نمیخواستم اصلا دعوت کنم😂