2777
2789

انقدر تعریفشو شنیده بودم که چندسال پیش با هنه سختگیریم رفتم دیدمش. اصلا مطابق سلیقه من نبود. بسیار حوصله سر بر و قابل حدس از همون اول و کلا هیچ اتفاق ویژه و خاصی نداشت. یه روتین زندگی عادی رو روایت کرد. کلا فیلمای ژانر عاشقانه و درام اینطورین اصلا دوسشون ندارم. ولی کلا سلیقه ایا فیلم شاید تو خشوت بیاد اگر به این ژانرا علاقه داری

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
انقدر تعریفشو شنیده بودم که چندسال پیش با هنه سختگیریم رفتم دیدمش. اصلا مطابق سلیقه من نبود. بسیار ح ...

میشه سینمایی لطفاً معرفی کنید

هیجانی و خفن باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه سینمایی لطفاً معرفی کنید هیجانی و خفن باشه

فیلم زیاد دیدم ولی معمولا توی یادآوری اسم حافظم ضعیفه. مثلا یکی دوتا از فیلمایی که دوست داشتی رو بگو تا ببینم سلیقت چجوریاست

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
فیلم زیاد دیدم ولی معمولا توی یادآوری اسم حافظم ضعیفه. مثلا یکی دوتا از فیلمایی که دوست داشتی رو بگو ...

من فیلم زیاد دیدم الان دنبال ی فیلمم می‌خوام با کسی ببینم