2777
2789

عزیزم ی سوال دلمه فلفل دلمه 

فلفل دلمش رو میخورن یا فقط مواد داخلش رو میخورن 

من‌درست نکردم میخام درست کنم برام سواله

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ی سوال دلمه فلفل دلمه  فلفل دلمش رو میخورن یا فقط مواد داخلش رو میخورن  من‌درست نک ...

بعضیا میخورن بعضیام مثل من نمیخورن😅 فقط فلفلی انتخاب کن که زیرش ۳ تا برجستگی داشته باشه اونا برا پخت و پز خوبن اونایی که چارتایی هستن ماده هستن برا خام خواری خوبن بپزی تلخ میشه

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست
بعضیا میخورن بعضیام مثل من نمیخورن😅 فقط فلفلی انتخاب کن که زیرش ۳ تا برجستگی داشته باشه اونا برا پخ ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸

کمی برنج آبکش کن کمی لپه رو کاملا بپز پیاز فراوون سرخ کن با گوشت چرخی یه قاشق نعنا خشک سرخ کن یه قاشق رب بزن داخلش سبزی دلمه و برنج و لپه رو بریز با نمک و ادویه دلمه هارو بپیچ داخل قابلمه با ۱ لیوان آب بزار بپزه..

حالا یکم پیاز رنده کن تفت بده با زردچوبه و کمی نمک یکم زرشک بریز داخلش دوقاشق رب بزن ۱ لیوان آب بریز یکم ک جوش خورد بعداز ۱ساعت بریز رو دلمه هات بزار باز ۱ساعتی بپزه..بعدش نوش جان کنید

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘

سبزی دلمه خیلی مهمه ترخون ریحون مرزه ونعنا پیازچه تره گشنیز جعفری شوید 

برنج  گوشت ( مرغ ،چرخ کرده ، سویا ،)  دوست داشتید لپه 

پیاز داغ فراوون درست کنید زرچوبه بزنید  گوشت رو باهاش تفت بدید سبزی سرخ شده رو هم بهش اضافه کنید لپه رو هم 

برنج رو  ابکش کنید ولی خیلی کم بجوشه در حد دو سه تا قل بردارید ابکش کنید به بقیه مواد اضافه کنید ادویه هایی که دوست دارید مثل سماق  و فلفل من نصف لیوان ابغوره هم به مواد اضافه میکنم تا یکم ترش بشه 

حالا برگ مو یا برگ کلم رو که داخل اب جوش ریختید و ابکش کردید مواد رو داخلش بپیچید داخل گوجه یا فلفل رو هم خالی کنید مواد پر کنید درش رو دوباره بزارید داخل قابلمه کنار هم بزارید هر چقدر بیشتر و فشرده تر بچینید احتمال باز شدنش کمتره برای محکم کاری یه بشقاب رو برعکس روی مواد بزارید و یه وسیله ی سنگین رو بشقاب بزارید اب بریزید تو قابلمه با شعله ی خیلی کم بپزید تا وا نره من شیره و ابغوره واینها رو دیگه روش نمیریزم کوردها لابه لاش مرغ سرخ شده هم‌میزارن