کلی قسم خورده بود که همیشه کنارم می مونه ولی نموند . دلیل کات کردنش هم سرطان معده بود ببینید حالا من کاری به این ندارم که دروغ گفته یانه . ولی یه دوست داره که ۹ ساله با هم دوستن وخیلی با هم صمیمی هستن . ولی چرا منیو که خیلی دوستش داشتم رو بعد چند ماه ول کرد ؟؟؟؟🙃🙃 این سوال رو هرکاری می کنم جوابشو نمی تونم پیدا کنم 💔
بهتر دنبال چرا نباشه چون تو هیچوقت نمیتونی قانع شی دلیل اون برای خودش قانع کنندس الان اگ بیاد بگو دلم خاست تو قانع میشی؟معلومه که نه پس بهتره بپذیری فقط همین
انشالله به زودی تیکر بارداریمو بزنم👶🏻🤰 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند
اگر دروغ گفته باشه چی ؟ اگرم دروغ نبوده باشه من که کلی التماسش کردم بازم می خوامش چرا قبول نکرد ؟
چاره ای نداری جز تحمل بزار سرنوشت راه خودش بره شاید همونی شد که تو میخوای شایدم بهتر شد
تهش تموم میشه بالاخره
انشالله به زودی تیکر بارداریمو بزنم👶🏻🤰 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند