2777
2789
عنوان

خانمای خیاط گل یه لحظه تشریف میارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1866 بازدید | 48 پست
منم دارم مجازی دوره میبینم

میشه بپرسم دوره چه استادی رو تهیه کردی و اینکه راضی هستی یانه

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
بله عزیزم چهار تا دوره ازش خریدم خیلی خوب توضیح میده

میشه بپرسم چقد خریدی؟ و اینکه قبلا اموزشگاه دوره دیدی؟ 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوره نازکدوز و مانتوشومیز مونا ملیمی رو گرفتم  پیج دارن  میتونی نمونه آموزش های ...

عزیزم یه دنیا ممنون بابت توضیح کاملت . 

شما قبلا اموزشگاه دوره دیدی ؟ 

من کلا تو بیشتر زمینه ها اموزش از یوتویوب میگیریم واقعا فوق العاده ست اگه دسترسی داری استفاده کن

عزیزم کانال خاصی میشناسی یوتیوب درزمینه خیاطی

عزیز سرچ کن دوخت برتر خیلی خوبه این سایت و اموزشش

عزیزم شما ازشون دوره گرفتی؟ 

میشه بپرسم چقد خریدی؟ و اینکه قبلا اموزشگاه دوره دیدی؟ 

هردوذش قیمتاش فرق میکنه از آموزشگاه کمتر میگیره ولی خوب همونقدر که نسبت به بقیه گرونتر میگیره بهترم تو ضیح میده برو تو پیجش زمان جشنواره تخفیف میزاره 

من قبلا حضوری آموزشگاه رفتم ولی اصلا هیچی یادمون نداد فقط یک الگوی دست و پا شکسته واسه همین اینو خیلی تایید میکنم

خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی  ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk

هردوذش قیمتاش فرق میکنه از آموزشگاه کمتر میگیره ولی خوب همونقدر که نسبت به بقیه گرونتر میگیره بهترم ...

ممنون عزیزم🥰

میشه بپرسم دوره چه استادی رو تهیه کردی و اینکه راضی هستی یانه

برنامه aCAgRAmنصب کن دوره نازک دوز رایگان هست مدرس خانم روحانی تبار

برای تو، برای چشم‌هایت برای من، برای دردهایم برای ما برای این همه تنهایی ای کاش خدا کاری کند …
برنامه aCAgRAmنصب کن دوره نازک دوز رایگان هست مدرس خانم روحانی تبار

ممنون عزیزم

آره خیلی راضیم عالی بوده

ممنون عزیزم

عزیزم یه دنیا ممنون بابت توضیح کاملت .  شما قبلا اموزشگاه دوره دیدی ؟

حضوری چندروزی رفتم 

ولی اینجا هوا بشدت گرمه و منم شاغل نمیتونستم حضوری برم 

هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری ....من اون ماهو دادم به تو ...یادگاری 🌙
من اصلا خیاطی بلد نیستم بنظرت مجازی میشه یاد کرفت؟ الگو دراوردن و این چیزا 

بله صددرصد من خودم فقط مجازی دیدم به جرات میگم بقیه وقتی منو دیدن که چه لباسای میدوزم اونام شروع کردن اطرافیان اونام‌اینترنتی دارن یادمیگیرن میدوزن