samivanini مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1536 عنوان وکس صورت 179 بازدید | 9 پست دیروز بعددوسال رفتم وکس صورتکه تروتمیزبشه صورتم الان میبینم چندجای صورتموسوزونده قرمز شده مثه سوختگی☹😥چه ماسکیو میتونید پیشنهادبدید ک خوب باشه برای این مورد؟ 1402/02/18 | 20:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من_ی_گوگول_مگولم عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 5255 عاخ عاخ من هربار وکس میکنم صورتمو اینجوری میشمدیگه نمیخوام انجام بدمصورتم میسوزه و بعد پوست میندازهب شکل وحشتناکی زشت میشه هیچکاریش نمیشه کرد ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
گلهای_من عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 5032 من همیشه که میرم وکس صورت آرایشگاه بعدش برام خود برگ آلوورا رو میزاره خیلی خنک میشه
samivanini مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1536 عاخ عاخ من هربار وکس میکنم صورتمو اینجوری میشم دیگه نمیخوام انجام بدم صورتم میسوزه و بعد پوست میند ... خیلی افتضاح بود میگم خدایاچقدمیسوزه هیچوقت اینجوری نمیشد نگو سوزوندش😐
samivanini مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1536 من همیشه که میرم وکس صورت آرایشگاه بعدش برام خود برگ آلوورا رو میزاره خیلی خنک میشه جوش نمیزنه دیگ بعدش؟
miss_zn عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 50 سلام عزیزم ببخشید بی ربط به تاپیکت سوال میپرسم میخواستم ببینم دانشکده علوم پزشکی که گفتید برای بچتون کار دندانپزشکی انجام داده دانشجو ها کار انجام میدن یا استادن؟ و اینکه بیهوش کردن؟هر دندون چقد هزینش شد؟
samivanini مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1536 سلام عزیزم ببخشید بی ربط به تاپیکت سوال میپرسم میخواستم ببینم دانشکده علوم پزشکی که گفتید برای بچتون ... سلام وقتتون بخیرشرمنده من چندوقتی بود درگیرمریضی بچهام بودم نرسیدم ب نی نی سایت سربزنمبرای پسرم استاد انجام دادچهاردندون کرسی پر و روکش و دونه دندون نیش بالا فقط روکش کلا۶ تادندون دوسال پیش ۸میلیون شد
samivanini مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1536 سلام عزیزم ببخشید بی ربط به تاپیکت سوال میپرسم میخواستم ببینم دانشکده علوم پزشکی که گفتید برای بچتون ... دکتر شهرام مشرفیانبله بیهوشی بود کلایک ساعت و رب بیهوش بود و اونجور ک فکرمیکردم نگران کننده نبود اینجوری برای بچه بهتره چون ترس زیاد از محیط و دکتر باعث استرسشون میشه
miss_zn عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 50 سلام وقتتون بخیر شرمنده من چندوقتی بود درگیرمریضی بچهام بودم نرسیدم ب نی نی سایت سربزنم برای پسرم ... عزیزدلم خدا بد نده انشالله که تنتون سالم باشه همیشه.ممنونم خیلی لطف کردید