ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم همینجوری ام بچه خودشو یجا جمع میکنه شکمم از داخل درد میگیره.ولی خداروشکر رفتم دکتر چیزی نبود گفت ...
از دیروز عصر اینجور شدم شب که خوابیدم بهتر شدم باز امروز تاظهر خوب بودم دوباره دردگرفت البته دیشب بیشتر اذیت میکرد. شایدم طبیعی باشه چون آبریزش و لکه بینی ندارم ولی فقط درد دارم
آزمایش ادرار و خون واسه دفع پروتئین و اینا مشکل خاصی نداشتم خدارو شکر فقط با پرسنل سر معاینه دعوا گرفتم اومدم فرداش رفتم پیش دکتر خودم بازم واسم آزمایش و سونو نوشت که اونم گفت مشکلی نیست الان ۳۰ هفته و ۴ روزم دوقلویی
آزمایش ادرار و خون واسه دفع پروتئین و اینا مشکل خاصی نداشتم خدارو شکر فقط با پرسنل سر معاینه دعوا گر ...
انشالله به سلامتی گلم. ازمایش دیروز دادم حالا تا جوابش بیاد. الان بیشتر پهلو چپم میسوزه ویکم رحمم درد میگیره. به نسبت دیشب کمتر خودشو سفت میکنه ولی رحمم که درد میکنه میترسم. حالا انشالله تا فردا بتونم تحمل کنم دردو وچیزی نباشه میرم پیش دکتر خودم