2777
2789
عنوان

خانمای باردار یه لحظه بیاید

116 بازدید | 13 پست

24هفته ام بچه خیلی خودشو سفت میکنه پهلو درد ورحم درد خفیف دارم. این ممکنه انقباض باشه؟ برم بیمارستان نمیخوام معاینه کنند. بهم دارو یا امپول میده؟ یا خودم برم امپول پروژسترون بزنم قرص ایزو بخرم بخورم اگه خوب نشدم فردا برم دکتر خودم

سرخود هیچ کاری نکن ،اگر شیاف پروژسترون داری استفاده کن ،آب زیاد بخور و برو دکتر 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینجوریم دکترم بهم ایزوکسوپرین داده از دکترت بپرس

https://eitaa.com/joinchat/1993146759Ca0a9b42bd3

اینم گروه بارداری ایتامونه دوست داستی عضو شو

خدایا خودت مواظب پسر کوچولوم و نی نی تو راهیم باش امیدم فقط به تو هست 🌱🤍

منم همینجوری ام بچه خودشو یجا جمع میکنه شکمم از داخل درد میگیره.ولی خداروشکر رفتم دکتر چیزی نبود گفت بچه خودشو سفت میکنه عیب نداره

تو هم استرس نداشته باش ولی برو دکتر خیالت راحت بشه.دارو سرخود استفاده نکنی بهتره

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
منم همینجوری ام بچه خودشو یجا جمع میکنه شکمم از داخل درد میگیره.ولی خداروشکر رفتم دکتر چیزی نبود گفت ...

از دیروز عصر اینجور شدم شب که خوابیدم بهتر شدم باز امروز تاظهر خوب بودم دوباره دردگرفت البته دیشب بیشتر اذیت میکرد. شایدم طبیعی باشه چون آبریزش و لکه بینی ندارم ولی فقط درد دارم

ازمایش چی گرفتن؟ چند هفته ای

آزمایش ادرار و خون واسه دفع پروتئین و اینا مشکل خاصی نداشتم خدارو شکر فقط با پرسنل سر معاینه دعوا گرفتم اومدم فرداش رفتم پیش دکتر خودم بازم واسم آزمایش و سونو نوشت که اونم گفت مشکلی نیست الان ۳۰ هفته و ۴ روزم دوقلویی

آزمایش ادرار و خون واسه دفع پروتئین و اینا مشکل خاصی نداشتم خدارو شکر فقط با پرسنل سر معاینه دعوا گر ...

انشالله به سلامتی گلم. ازمایش دیروز دادم حالا تا جوابش بیاد. الان بیشتر پهلو چپم میسوزه ویکم رحمم درد میگیره. به نسبت دیشب کمتر خودشو سفت میکنه ولی رحمم که درد میکنه میترسم. حالا انشالله تا فردا بتونم تحمل کنم دردو وچیزی نباشه میرم پیش دکتر خودم