2777
2789
عنوان

رژیم و ورزش

170 بازدید | 12 پست

سلام دوستان برای لاغری حتما رژیم و ورزش باید باهم باشه و رژیم فقط پیش دکتر تغذیه نه این که خودتون بدین و این که برای ورزش هم باید حتما هوازی باشه مثل ایروبیک بدن سازی اصلا خوب نیست 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

میشه منو راهنمایی کنید کمی  من وزنم ۶۵ کیلوعه  قدمم ۱۶۱ سانتی متره  تقریبا میخام ۵ ...

ایروبیک خوبه برای غذا هم حتما پیش دکتر تغذیه برین وگرنه فایده نداره بگین رژیم سخت می خوام 

بدنسازی برای لاغری نیست برای عضله سازیه چون هوازی نیست می تونین سرچ کنین 

هوازی زیادیشم خوب نیست یعنی هوازی نباید تنها باشه مگر برای یه مدت برای شروع یا برای کسی که اضافه وزن زیادی داره

در ورزش قدرتی باید هوازی هم انجام داد و ترکیبی باشه چون هر دو لازمه و موثر

و وقتی شما فقط ورزش هوازی انجام میدی فقط همون زمینی که دارین ورزش میکنین چربی سازی میکنین اما وقتی ورزش قدرتی انجام میدی تا ۲۴ ساعت بعدش هم داری کالری میسوزونی یعنی چربی سوری داره اتفاق میوفته(این دلیل علمی داره) و این بخاطر گردش خونی هست که بیشتر شده و چون وقتی تمرین قدرتی میکنین بافت ماهیچه یعنی تارهای عضله بطور خیلی ریز و میکروسکوپی ماره میشه و بعد بدن ترمیم میکنه و این باعث درشت تر شدن ماهیچه میشه و این ترمیم باعث میشه بدن کالری بسوزونه

هوازی زیادیشم خوب نیست یعنی هوازی نباید تنها باشه مگر برای یه مدت برای شروع یا برای کسی که اضافه وزن ...

و اینکه در ورزش قدرتی هورمون هایی در بدن ترشح میشه و افزایش پیدا میکنه که خود اون هم به چربی سوزی کمک میکنه

و قبل ورزش تغذیه درست مهمه(این کلمه رژیم یا تغذیه اصولی حداقل چند صفحه حرف داره)