2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من نمیخوام بهت بگم استفاده کنی یا نه ولی من خودم قدم بلنده وهمیشه از لاغری متنفر بودم تااینکه زنداداشم یه قرصی معرفی کرد برای اشتها من خوردم یه هفته بعد خود به خود اشتهام زیاد شد وهرشب وروز میخوردم بعدش چاق شدم ولی پهلو آوردم عوارض دارن همه قرص وشربتها دیگه ولی من فقط اشتهاآور خوردم 

عزیزم من نمیخوام بهت بگم استفاده کنی یا نه ولی من خودم قدم بلنده وهمیشه از لاغری متنفر بودم تااینکه ...

گلم اسم قرصو میشه بگی 

فک کنم مجبور باشم منم از قرص استفاده کنم 

لاغر که بودم ولی یه مدت بخاطر استرس و اینا خیلی لاغر تر شدم دیگه پر نمیشم😑

گلم اسم قرصو میشه بگی  فک کنم مجبور باشم منم از قرص استفاده کنم  لاغر که بودم ولی یه مدت ...

سیپروهپتادین ولی حتما خودت اول تحقیق کن بعد بخور خواهراده من خورده الان بچه دار نمیشه متاسفانه نمیدونم دلیلش این قرصه یانه ولی باز خوب تحقیق کن 

سیپروهپتادین ولی حتما خودت اول تحقیق کن بعد بخور خواهراده من خورده الان بچه دار نمیشه متاسفانه نمیدو ...

منم چند تا ازش مصرف کردم حالمو خیلی بد میکرد بخاطر اون نسبت ب اشتها آورها بدبین شدم