2777
2789
عنوان

کنکور ۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 28 پست
با این مصوبه بله برای ۴۰۳  ۴۰۲نه معدل تاثیر داره

عمومی حذف بود خیلی بهتر بود

منابع کنکور هنر زیاده مغزم داره سوت میکشه خداا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چطور خوب نبود؟؟ اینهمه وقت واسه خوندن دروس اختصاصی زیادتر میشد! الان ک کلاس انلاین هست اصلا هرجا باش ...

معلم خصوصی ساعتی ۴۰۰ ب بالا 

منطقه ۳ بچه هاش،کجا پول دارم معلم هاشون اصلا خوب نیست 

فقط با درصد عمومی میتونستن برسن ب دانشگاه دولتی 

فعلا امضا ندارم
من نمیدونم کسی ک میخاد پزشک بشه مثلا یا حتی مهندس بشه عربی و دینی ب چ کارش میاد اوف

ببین اینا فکر بچهای خودشونن ن منو تو هرچند اونا ک نیاز ب کنکور ندارن

یکی مث منه بدبخ باید جون بکنم تا پول کتابا گیر بیارم بخرم دوباره جون بکنم ببینم میرم سرکار یا نه

کسافتا

ببین اینا فکر بچهای خودشونم ن منو تو هرچند اونا ک نیاز ب کنکور ندارن یکی مث منه بدبخ باید جون بکنم ...

دقیقا اینا بفکر فروش کتاب انتشاراتیای خودشونن:/ همینک کنکورم دومرتبه کردن واسه پولشن ن اینکه ب فکر ملتن

عزیزم من انلاین ک کلاس میگیرفتم تا همین ۴ ماه پیش هر پایه ۲ تومن بیشتر نمیشد!!! 

والا من دخترم منطقه ۳ هست 

معلم عربی گیر نیاوردم الان نزدیک ۵ تومن براش پول معلم دادم تو این چند هفته تا برسه امتحان کشوری 

وضعیت بقیه درس ها همینه 

از تقلب نگم دیگه تو حوزه ها 

خب اینها بذارید کنار هم ب نفع بچه های محروم میشه 

فعلا امضا ندارم
وقتی نشستی برنامه ریختی بنفعه چی آخه عزیزم؟

یکسال دیگه وقت دارید

به نظر من اگه اینجور بشه به نفعتونه چون میتونید با یه کم تلاش رتبه اتون را بهتر کنید دروس تخصصی خیلی سخته  رتبه آوردن باهاش ولی عمومیا خیلی راحت تره

والا من دخترم منطقه ۳ هست  معلم عربی گیر نیاوردم الان نزدیک ۵ تومن براش پول معلم دادم تو این چ ...

دیگه تقلب همیشه هست اینجا ایرانه حتی حتی با سخت ترین مقررات بازم تقلب میشه و با تقلب کار و کاسبی راه میندازه خود سازمان سنجش!!!!

دقیقا اینا بفکر فروش کتاب انتشاراتیای خودشونن:/ همینک کنکورم دومرتبه کردن واسه پولشن ن اینکه ب فکر م ...

دقیقا اینقدر اعصابم خورده دلم میخواد خودمو بکشم

کم استرس داره کنکور اینام هی زرتت زرت 

یکسال دیگه وقت دارید به نظر من اگه اینجور بشه به نفعتونه چون میتونید با یه کم تلاش رتبه اتون را بهت ...

امیدوارم همینطور که میگید باشه

انشالله موفق باشید حتی اگه روز قبل کنکور یه برنامه و نظری دادن اصلا استرس نگیرید چون کسایی که میخوا ...

شرایطش اگه از نظر مالی دخول نداشته باشه بعله همه یکسانن