2777
2789
عنوان

مامان شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 42 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چه سالی قبول شدین  شهرتون چند نفر می‌گرفت من امسال کنکور دادم بنظرتون به امید استخدامی یک نفر ...

ببخشید دیر دیدم. ۹۹ قبول شدم ۴۰۰ سرکار بودم. شهر من ۱ نفر می‌خواست و من بومی نبودم و سهمیه نداشتم اما به لطف خدا قبول شدم. اصلا ناامید نباش و حتما حتما شرکت کن به امید خدا نتیجه میگیری

ببخشید دیر دیدم. ۹۹ قبول شدم ۴۰۰ سرکار بودم. شهر من ۱ نفر می‌خواست و من بومی نبودم و سهمیه نداشتم ام ...

ینی چی بومی نبودین

ینی الان یه شهر دیگه میرید سرکار؟

منابعتون چی بود و از کجا تهیه کردین

درصداتون چطور بود😢

ینی چی بومی نبودین ینی الان یه شهر دیگه میرید سرکار؟ منابعتون چی بود و از کجا تهیه کردین درصداتون ...

ازدواج کردم و شهری که همسرم ساکم بود رو زدم به همین دلیل بومی نبودم و سهمیه بومی نداشتم. باور کنین یک کلمه هم برای آزمون نخونده بودم چون نزدیکای آزمون ازدواج کروم و درگیر کارای ازدواج شدم اما تازه درسم تموم شده بود و از درس فاصله نگرفته بودم درص

داموخوب بود جتی یه اختصاصی رو صد زدم

من فقط به امید استخدامی دارم میام ادبیات ادبیات رشته سختیه؟عربی دارع؟دانشگاه روزانه بودین؟

ادبیات هم مثل رشته‌های دیگه اگه علاقه و استعدادش رو داشته باشی سخت نیست عربی زیاد داره تقریبا هرترم عربی داره. بله روزانه بودم

من فقط به امید استخدامی دارم میام ادبیات ادبیات رشته سختیه؟عربی دارع؟دانشگاه روزانه بودین؟

اگه صرفا برای استخدام میخواید ادبیات رو انتخاب کنید رشته‌هایی مثل روانشناسی، امورتربیتی و مشاوره شانس بالاتری داره برای استخدام

اگه صرفا برای استخدام میخواید ادبیات رو انتخاب کنید رشته‌هایی مثل روانشناسی، امورتربیتی و مشاوره شان ...

الان دیگ شرایط سنی کنکور شده ۴۰فک کنم دیگ استخدامی رو بردارن بذارن همراه کنکور

الان دیگ شرایط سنی کنکور شده ۴۰فک کنم دیگ استخدامی رو بردارن بذارن همراه کنکور

کنکور نیاز به ۴ سال تحصیل داره به نظرم فعلا آزمون رو ادامه میدن چون خیلی کمبود نیرو دارن