2777
2789
عنوان

مامان شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 42 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مممنونم مهربون لطف داری. اسمش شد آگرینگ کردیه یعنی مثل آتش و معنای استعاریش میشه دختر شجاع

وای خدا عشق من اسمای خاصه برای همین همیشه اسم بچه ها رو میپرسم

بختش سبز باشه این دختر شجاع 😍🌺

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
وای خدا عشق من اسمای خاصه برای همین همیشه اسم بچه ها رو میپرسم بختش سبز باشه این دختر شجاع 😍🌺

عزیز دلی شما. البته آگرین درسته اشتباه تایپی بود. زنده باشی مهربون😍😍😘

عزیز دلی شما. البته آگرین درسته اشتباه تایپی بود. زنده باشی مهربون😍😍😘

بله همون لحظه توی نت سرچ کردم فهمیدم 😅😅😅

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
عزیزم تبریک میگم پر روزی و سلامت باشه همیشه وقتی بهش شیر میدی برای مادر شدن منم دعا کن و همه ی منتظر ...

چشم از ته دلم برات دعا می‌کنم عزیزم به امید خدا یه نی‌نی قشنگ تپل مپل میاد تو دلت به زودی😍😍😍