2777
2789
عنوان

بهش گفتم بیا برای آخرین بار ببینمت

369 بازدید | 23 پست

خیلی وقته ندیدمش. اون هفته با حالت شوخی و خنده بهش گفتم بیا برای آخرین بار ببینمت. خندید و گفت چرا؟ مگه قراره شهید بشیم؟ خوب وقت زیاده همو می بینیم. باهاش همکار بودم ولی مدتیه کارمو از دست دادم و ناراحتم. البته اون معتقده دوباره برمیگردم. دیشب زدم به سیم آخر بهش گفتم من حال روحیم خیلی بده و شب تا صبح بیدارم و کاش بمیرم. گفت این چه حرفیه؟ گفتم بهت گفته بودم بیا برای آخرین بار ببینمت ولی تو جدی نگرفتی. بعداً پشیمون میشی. گفت نزن این حرفو. بعد هم خداحافظی کردم. لطفاً برام بحث روانشناسانه نکنین که این حرفت اونو می پرونه و مرد از زن ضعیف بدش میاد و... . برام دیگه هیچی مهم نیست. سالها نقش یه زن قوی رو براش بازی کردم و فایده ای نداشت. دیشب هم حرف دلمو زدم. اگه خودمو کوچیک کردم هم مهم نیست، چون راستشو گفتم. اگر میخواد بره، بره. بهتر. بذار تکلیف خودمو بدونم.

چقدر سخته 

من همیشه بایدبرای یه دقیقه نگاه کردنش چند روز به خدا التماس کنم💔💔💔💔💔💔🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر سخته  من همیشه بایدبرای یه دقیقه نگاه کردنش چند روز به خدا التماس کنم💔💔💔💔💔💔🥀🥀🥀🥀 ...

لیاقت ندارن. اولش کلی قربون صدقه آدم می رن و اصرار و اصرار که قبولشون کنیم. بعد که مطمئن شدن ما هم علاقمند شدیم ناز میکنند. برن گم شن.

آدما وقتی پرن نباید خودشون رو ،روی عزیزاشون خالی کنن

من اگه پرم از دست اون دلم پره دیگه. اون منو عصبی کرده. حیف که یه سری کار هست که فعلاً مجبورم گاهی باهاش حرف بزنم ولی اگه اون کارا نبود اصلاً دلم نمیخواست دیگه باهاش صحبت کنم. چون می ریزم به هم.

لیاقت ندارن. اولش کلی قربون صدقه آدم می رن و اصرار و اصرار که قبولشون کنیم. بعد که مطمئن شدن ما هم ع ...

ولی اینم بدون وقتی مطمعن شن راستی راستی داری میری باز میان می افتن به پای ادم