2777
2789

درسم رو ادامه میدادم و معلم میشدم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ازدواج اولم که عشق وعاشقی بود به حرف خانوادم میکردم وازدواج نمی‌کردم وفقط به اهداف بزرگ فکر میکردم ...به ۱۹سالگیم برمیگشتم فقط درسمو میخوندم یکم رو اعتماد بنفسم کار میکردم

اگه تو زندگیم هدف داشتم و برای هدفم تلاش میکردم ... تو رشته های مختلف ( بر اساس علاقه مندی ) تخصص میگرفتم ، مثلا کامپیوتر ، آرایشگری و ... ، قطعا الان خیلی موفق بودم 

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

میدونی من هیچوقت از کارهام پشیمون نشدم...آدم اشتباه انتخاب کردم شد واسم تجربه...رفیق بد انتخاب کردم شد تجربه...موقعیت های سخت رو گذروندم قوی تر شوم

اگه تجربی نخوندم اومدم انسانی بخاطر علاقم بوده از پس تجربی برمیگردم قطعا خیلی موقعیت زندگیمو اوردم پایین با وکالت ولی عشق وکالت داشتم میتونستم برم دولتی ولی اومدم آزاددانشگاه...پدرم نمیزاشن برم بوکس تو بچگی ولی من قایمکی ازش میرفتم میگفتم میرم ایروبیک میرم بدنسازی ولی میرفتم بوکس تا اینکه مربی گری کیک بوکس گرفتم و الان استاد باشگاهم=))کلی دماغم فکم تو مسابقات شکستتتت ولی چون عشقشو داشتم واسم مهم نبود...هیچوقت از کارایی ک انجام میدی پشیمون نشو...یا میشه خاطره یا میشه تجربه

میرفتم رشته انسانی

میرفتم دانشگاه مرکز استانمون نه شهرمون 

رشته مدیریت بازرگانی می‌خوندم 

تابستون ها چند تا لغت انگلیسی یاد می‌گرفتم . 

با هیچ پسری حتی مجازی حرف نمی‌زدم . 

باشگاه میرفتم 

به خودم بیشتر اهمیت میدادم 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
2790
2778
2791
2779
2792