2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با گوشی بگیرم برات؟ به چه نیتی بگیرم

سلام عزیزم میشه برا منم استخاره بگیری 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 
اقدام نکنید ممکن است اختلاف پذیر باشد 

یعنی چی اختلاف پذیر من فردا زایمانم میخواستم ببینم بچم سالم یانه که گفتم استخاره بگیرم 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 
تقصیر من نیست با گوشی گرفتم خب 😂💔 الان که نیتتو گفتی بذار دوباره بگیرم 

میدونم عزیز متوجه منظور نشدم یعنی معنیش چیه استخاره هاش درسته 

میدونم عزیز متوجه منظور نشدم یعنی معنیش چیه استخاره هاش درسته 

والا نمیدونم خودت با گوشی بگیر ببین چی میاد  

اگه بلدی با قرآن بگیر به نظرم اون درست تره  

وای عزیزم 😍دختره یا پسر؟ 

ملکا هستم 💚  
والا نمیدونم خودت با گوشی بگیر ببین چی میاد   اگه بلدی با قرآن بگیر به نظرم اون درست تره ...

با قران بلد نیستم عزیز.باشه ممنون لطف کردی.دختر