سلام وقت بخیر بنده دکترای عمومی داروسازی از دانشگاه شهید بهشتی هستم یه اتفاق خیلی مهمی افتاده حالا به صورت عمومی میگم تا کسایی که اطلاعی ندارند هم آگاه بشن بنده ورودی سال ۹۶ هستم از بچگی به شدت به داروسازی و تولید دارو علاقه داشتم بعد از قبولی در کنکور دو سال بعد به علت علاقه زیاد یک دارو در آزمایشگاه دانشکده تولید کردم برای بچه های که مبتلا به بیماری دیستروفی عضلانی هستند می تونید این بیماری رو سرچ کنید این بیماری باعث میشه که عضلات بیمار هر سری تحلیل بره و بیمار ضعیف و ضعیف تر بشه و اغلب هم میمیرند ولی طور عمر مهمه داروهای این بیماری به علت تحریم و نبود زیاد در حدود ۱۰۰۰ دلار هستش تحقیق کردم ولی من تونستم که با شرایط خاصی دمای مناسب اثربخشی آزمایش و... این دارو رو تولید کنم با قیمت خیلی کمتر شاید نهایتا ۲۰۰ هزار دارو به بیمار می رسه رفتم بنیاد دانشگاهی و نخبگان و... هر جایی که بگین رفتم تا بگم تو رو خدا یه جا و چند تا دستگاه مخصوص برای من فراهم کنید تا بتونم این دارو رو تولید کنم ولی هر کدوم گفتن نه نمیشه تحریمیم اینقدر بودجه نمی تونیم به شما بدیم به چند تا از اساتید دانشگاه های کانادا و ایالات متحده ایمیل زدم یه سری هاشون قبول کردن به نظر شما چیکار کنم برم از ایران یا بمونم ؟