2789
عنوان

جهاز جهاز

271 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من قرار مبل بخرم طوسی پایه سفید موندم با چه رنگی ترکیبش کنم و این که ساعت چه شکلی مد چه رنگی بخرم سطل زباله و جا دستمال کاغذی چه شکلی بخرم  تازه عروس راهنمایی پلیزززززز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای مبل اگر میخوا ست یا یکدست باشن تقریباً به رنگ فرش وپرده هم دقت کنید 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

من مبلام طوسیه ولی پایه چوبی هست اصلا پایه سفید خوشم نمیاد‌. بنظرم مبلات و دچ رمگ نگیر مثلا کوسن روی مبلارو رنگی بخر صورتی چرک یا لیمویی 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

مبل پایه رنگ چوب بخر 

سفید نخر 

رنگ چوب مده و شیک 

قلب آبی💙                                                          قد : ۱۶۳                                                                 وزن شروع : ۸9                                                        وزن فعلی : ۷۳                                   ۸۹✅۸۸✅۸۷✅۸۶✅۸۵✅۸۴✅۸۳✅۸۲✅۸1✅۸۰✅۷۹✅۷۸✅۷۷✅۷6✅۷۵✅۷۴✅۷۳✅۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒                                   

مبل من طوسیه 

پایه ها رنگ چوب 

میز وسط مربع بزرگ رنگ چوب 

جا دستمالی بامبو  

با جا دستمالی نقره ای طوسی یا کروم هم شیک میشه 

میز تلویزیونم هم ترکیب طوسی ورنگ چوب

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

با پایه سفید نخری بهتره مگر اینکه خیلی دوست داشته باشی اینطوری.اول و آخر سلیقه خودتون مهمتره

سطل و جا دستمال مدلا رو دیدی؟ خیلی‌هاشون من نمی‌پسندیدم

رنگش اینا به خونت هم بستگی داره،بقیه وسایل چه رنگیه

ولی همون طوسی خوبه یا حتی خاکستری و مشکی