2777
2789
 خودت میزنی 

دم کرده گزنه میرنم کلی توی کاهش ریزش موثره

البته من تنبلی تخمدان دارم که باعث ریزش مو میشه 

اینا برام جوابه

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

والا مامانبزرگ من میزد به سرش البته تخم مرغ محلی بامورد و سدر و حنا و ...اینا قاطی میکرد هر چند وقت یبار میزد بعداز دوساعتم میرفت میشست.

خدارحمتش کنه ۸۰ سالش بود ۸تابچه هم زاییده بود ۲ تاهم سقط کرده بود😬

ی موهایی داشت که بیا و ببین.صبح به صبحم موهاشو شونه میکرد گهگاه که خونه مامانم بود خودم براش میبافتم موهاشو.الان خانم ۳۰ ساله بایک یادوتا زایمان کلا کچل میشه😒😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره والله ۳۰ سالمه کچل شدم 

اره خواهر جان نمیدونم از تغذیه هاشون بود ،زندگیاشون بی دغدغه بود،نمیدونم به خودشون میرسیدن خلاصه هر چی بود که از ماسالمتر و بهتر بودن .باور کن موهای منم اینقدر کم شده ولی حال اینکه اینهمه چیزی میز درست کنم بزنم ندارم😅

آخه لامصب اون موردو اینا میده لای موگیر میکنه پدرآدم درمیاد تاتوحموم بشوریم🥴

اره خواهر جان نمیدونم از تغذیه هاشون بود ،زندگیاشون بی دغدغه بود،نمیدونم به خودشون میرسیدن خلاصه هر ...

اره تو حموم میشوریم اون دوتا شیوید هم میدیزه پس بعضیا چطوریرمیشورن 

اره تو حموم میشوریم اون دوتا شیوید هم میدیزه پس بعضیا چطوریرمیشورن 

نمیدونم من که عاجزم ازاینکه چیزی لای موهام بره🥴 چندبار مامانم به زور میگفت دختر بیااز همین دارو گیاهی و اینا بازرده بزنم به موهات اینقدر نریزه مخصوصا بعداز زایمانام وای من فرااار😂عاجزم یعنی  

ای کاش مثلا عرقیاتش بود میزدیم به فرق سرمون.حالا الان این کاربر طلا گفت دمنوش گزنه و ‌..شاید امتحان کنم

نمیدونم من که عاجزم ازاینکه چیزی لای موهام بره🥴 چندبار مامانم به زور میگفت دختر بیااز همین دارو گیا ...

اره امتحان کن بازهم‌مامان تو بفکرته مامان منکه میگه دیونه شدی مو میریزه دیگه کاش بمیرم برم اخه این چه زندگیه از دست همه باید بکشم از این موها هم باید بکشم 

اره امتحان کن بازهم‌مامان تو بفکرته مامان منکه میگه دیونه شدی مو میریزه دیگه کاش بمیرم برم اخه این چ ...

شاید مشکل تیرویید داری آخه من کمکاری شدید دارم به خاطر اونه.مامان منم از بس گفت گوش ندادم دیگه نمیگه😒😅

شاید مشکل تیرویید داری آخه من کمکاری شدید دارم به خاطر اونه.مامان منم از بس گفت گوش ندادم دیگه نمیگه ...

نه هیچ مسکلی مگه قرص تیرویید با قرص خوردن درمان نمیشه و ریزش قطع نمیسه