2777
2789

من یکی از نزدیکانم عمل کرده

اگ لازم باشه قبلش باید ارتودونسی دندون بزنه حدود یک تا دوسال بعدش عمل میکنه ک عمل سنگینی هم هست

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سن تو بودم فک میکردم فکم کجه خخخخ. این سن کلا ادم حساس میشه به همه چی

نه من دکترم گفته 

الان ارتودنسی دارم اگر درست نشد باید برم حجراحی دعا کن درست بشه تا ۱۸ سالگی

میشه بیشتر توضیح بدی؟چجوری بود عملش ؟🥲

خیلی سخت و سنگینه اگر پیش دکتر خوبی عمل نکنی ممکنه خطرناک باشه برات

ولی خب درنهایت بعد عمل خیلی تغییر میکنی

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟
خیلی سخت و سنگینه اگر پیش دکتر خوبی عمل نکنی ممکنه خطرناک باشه برات ولی خب درنهایت بعد عمل خیلی تغی ...

ممنونم💕

دکتر من متخصص ارتودنسی هست

ولی دعا کنید تا ۱۸ سالگی دندونانم با ارتودنسی درست بشه🥺🥲

ممنونم💕 دکتر من متخصص ارتودنسی هست ولی دعا کنید تا ۱۸ سالگی دندونانم با ارتودنسی درست بشه🥺🥲

دیگه نهایتاً دوساله

البته بستگی ب فرم دندونات هم داره