2777
2789

فکر کنم بلیط بخت آزمایی باشه 

من که ثبت نام نکردم 

کلاه بردارن بابا

❤️ای تو بهانه واسه بودن ❤️ای نهایت رسیدن❤️ ای تو خود لحظه ی بودن❤️ تا طلوع صبح خورشید و دمیدن ❤️تو رو اون لحظه که دیدم، به بهانه هام رسیدم❤️ از تو تصویری کشیدم، که اونو هیچ جا ندیدم❤️ تو رو از نگاهت شناختم ،قصه از عشق تو ساختم❤️ تو رو از خودت گرفتم، با تو یک خاطره ساختم❤️من با این آهنگ زندگی کردم... زندگی ...

آره انجام میدن احتمالا....

امیدوارم برنده بشید

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تبلیغشو دیدی توماهواره؟؟؟؟

آره دیدم 

یک مداد 

یک شانس

هزاران مزیت😁

❤️ای تو بهانه واسه بودن ❤️ای نهایت رسیدن❤️ ای تو خود لحظه ی بودن❤️ تا طلوع صبح خورشید و دمیدن ❤️تو رو اون لحظه که دیدم، به بهانه هام رسیدم❤️ از تو تصویری کشیدم، که اونو هیچ جا ندیدم❤️ تو رو از نگاهت شناختم ،قصه از عشق تو ساختم❤️ تو رو از خودت گرفتم، با تو یک خاطره ساختم❤️من با این آهنگ زندگی کردم... زندگی ...

آره انجام میدن احتمالا.... امیدوارم برنده بشید

😊اگ بشه ثبت نام کرد سایت رومیدونم هرکارمیکنم نمیتونم وارد شدم بعدم باز بقیه مراحلوتوضیح دادتوماهواره ولی بلدنیستم😬

😊اگ بشه ثبت نام کرد سایت رومیدونم هرکارمیکنم نمیتونم وارد شدم بعدم باز بقیه مراحلوتوضیح دادتوماهوار ...

منم چند بار دقت کردم توضیح داد...فقط گفت اگر پسورد اشتباه بزنی تا دوساعت برات باز نمیشه....مخای مرحله ای برو جلو آزمایشی ببین تا کجا میتونی راحت بری....فقط پرداختی رو نمیشه با کارت خودمون واریز بکنی  ...

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com