2777
2789

فکر کنم بلیط بخت آزمایی باشه 

من که ثبت نام نکردم 

کلاه بردارن بابا

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

آره انجام میدن احتمالا....

امیدوارم برنده بشید

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبلیغشو دیدی توماهواره؟؟؟؟

آره دیدم 

یک مداد 

یک شانس

هزاران مزیت😁

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

آره انجام میدن احتمالا.... امیدوارم برنده بشید

😊اگ بشه ثبت نام کرد سایت رومیدونم هرکارمیکنم نمیتونم وارد شدم بعدم باز بقیه مراحلوتوضیح دادتوماهواره ولی بلدنیستم😬

😊اگ بشه ثبت نام کرد سایت رومیدونم هرکارمیکنم نمیتونم وارد شدم بعدم باز بقیه مراحلوتوضیح دادتوماهوار ...

منم چند بار دقت کردم توضیح داد...فقط گفت اگر پسورد اشتباه بزنی تا دوساعت برات باز نمیشه....مخای مرحله ای برو جلو آزمایشی ببین تا کجا میتونی راحت بری....فقط پرداختی رو نمیشه با کارت خودمون واریز بکنی  ...

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com