2777
2789
عنوان

پریودی 🔥🩸💊

131 بازدید | 16 پست

کیا وقتی پریود میشن زمین و چنگ میزنن و مرگ رو به چشم میبینن😭😫

چیکار میکنین درداتون کم بشه

هرچی درد هست مال ما خانوماست به خدا😫😭 

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹

من مرگو دیروز تجربه کردم امروز زنده شدم باز هق 🤧💔

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممممن الان دقیقا همینطورم تهوع دارم یخورده باز بهتر شدم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

چای دارچین 

نبات داغ

مسکن

کیسه آبگرم

الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚 میشه واسه خوب شدنم و سلامتیم یه حمد بخونید اگه متنم رو میبینید؟ مدیونتونم

هرروز ی لیوان دمنوش پونه بخور بعد ی مدت دیگه تو پریودی درد رو حس نمیکنی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
من مرگو دیروز تجربه کردم امروز زنده شدم باز هق 🤧💔

الان تو مرگ هستم 

یا امام حسین رو همه جونم فشار وارد میشه اصلا انگار جون میدم

جای اینکه جنگ جهانی راه بندازی و زمین زمانو ب هم بدوزی مسکن بخور .چیزتی شیرین بخور.کاچی بخور ک گرمه طبعش

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم

من درد ندارم ولی حال بد افسردگی دارم و همش دلم میخواد گریه کنم و بدتر از همه با شوهرم قهر میکنم و متنفر میشم ازش الان دو روزه الکی باهاش حرف نمی‌زنم و اصلا دلم میخواد طلاق بگیرم نمی‌دونم این چه دردیه کسی هست مثله من باشه؟!😭

خدایا شکرت🤍
الان تو مرگ هستم  یا امام حسین رو همه جونم فشار وارد میشه اصلا انگار جون میدم

درد من مثل اینه که انگار دارن با چاقو از پایین تنه م تیکه تیکه گوشت میبُرن

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
جای اینکه جنگ جهانی راه بندازی و زمین زمانو ب هم بدوزی مسکن بخور .چیزتی شیرین بخور.کاچی بخور ک گرمه ...

مسکن میخورم 

گداخته و اینا میخورم ولی این درد غیر طبیعیه بابل من خیلی ها اطرافم پریود میشن ولی به این شدت نیستن

هرچیم میرم دکتر میگه خاااانمممم پریودیه دیگه درد داره طبیعی ولی کسی منو نمی‌فهمه که چه دردایی میاد سراغم