2777
2789
عنوان

بیاین عکس

133 بازدید | 10 پست

عکس طلاهاتون رو بذارین...

النگو یا دستبند 

میخوام طلا بخرم نمیدونم چه مدلی بخرم.

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😎

من اسمم زشته وگرنه هیچ نسبتی با اون گور به گوری ندارم 🤬نی نی یار من میخوام دیگه آدم خوبی باشم پس کاری به کارم نداشته باش تا کاری به کارت نداشته باشم 🫢ولم بکه تا ولد بکم😑نی نی یارتعلیق نکنی ها؟🤕 قبل ترکوندن امضامو بخون پیامهامم بخون که از همتون خواستم اسممو عوض کنید که با خیال راحت تو جامعه سرمو بالا بگیرم🥺 انقد پشت سرم هم  بد نگید پسون فردا محتاد شدم کی جوابگوعه😬
النگو دامله قشنگتره بنظرتون یاریخته ای

هیچکدوم فقط آینه ای ریز اونم نهایت دوتا

من اسمم زشته وگرنه هیچ نسبتی با اون گور به گوری ندارم 🤬نی نی یار من میخوام دیگه آدم خوبی باشم پس کاری به کارم نداشته باش تا کاری به کارت نداشته باشم 🫢ولم بکه تا ولد بکم😑نی نی یارتعلیق نکنی ها؟🤕 قبل ترکوندن امضامو بخون پیامهامم بخون که از همتون خواستم اسممو عوض کنید که با خیال راحت تو جامعه سرمو بالا بگیرم🥺 انقد پشت سرم هم  بد نگید پسون فردا محتاد شدم کی جوابگوعه😬
النگو ندالم اما یه دستبند شیک و ظریف بهت پیشنهاد میکنم. 

ظریف خیلی مشخص نمیشه

میخوام تو چش باشه🤪

هیچکدوم فقط آینه ای ریز اونم نهایت دوتا

من آینه ای ۱۰ تا داشتم فروختم چون دوست نداشتم

البته به پولش هم احتیاج داشتیم🤣

من تک دالمه خریدم ولی کلا النگو ظریف دوسدارم

اهوم ظریف خوشگله 

ولی تصمیم گرفتم این دفعه دامله بخرم ظریف داشتم قبلا

مدرنرحبحچرجمنطحعطحسنهطنزمازمخزمزمخزینهسحسحعتعنعطمهزمهزمهزمهطمهطمهطمهطنهطنهطنهطنعطنعطنعطعنط http ...

خوشگله