بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر قشنگم، باید بدونی که زندگی همیشه همینطوره، اینا تجربه هستن برای زندگی تو بزرگسالی، ادمایی میان توی زندگی که همودوست دارن، حتی ازدواج میکنن با هم ولی بعد سالها جدا میشن چون دوستی دیگه وجود نداره، ادمایی وارد زندگی میشن که بدون هیچ دلیلی باهات سر جنگ دارن، گاهی حسادت، گاهی حقارت و هزار تا دلیل دیگه برای کاراشون وجود داره. گاهی هم با تمام خوبی که در حق ی نفر میکنی اون بدترین کارها رو در حقات میکنه، و باید بدونی که زندگی همینه ، باید روی عزت نفس خودت کار کنی، بابد خودت، خودت رو دوست داشته باشی و بدون تو فقط مسیول زندگی خودت هستی و نه رفتار دیگران، پس وقتت و ذهنت رو بذار برای ادمی که توی این لحظه هست و ادمایی که میرن رو بذار برن، مهم نیست چرا ازتو بدشون میاد، بدون که تو همیشه دوست داشتنی هستی. دنبال این نباش که چرا دوستت ندارم،دنبال این نباش که هر کاری کنی که اونا دوستت داشته باشن چون تبدیل میشی به ی ادم مهرطلب وابسته، شخصیتت خودت رو حفظ کن و همیشه بهترین خودت باش، خودت خودت رو باور داشته باش، دوستان بهتری پیدا کن و خوش باش. 🌸🌸🌸🌸ایکاش وقتی من نوجوون بودم یکی این حرفا رو به خودم میزد ، تاوان زیادی دادم تا بالای چهل سالگی این چیزا رو بفهمم ولی بازم خداروشکر که فهمیدم 😊😊