2777
2789
عنوان

پیامک بانک ملت

1218 بازدید | 15 پست

سلام چرا پیامک‌ بانک ملت قطع شده ؟ بی دلیل   

کیا قطع شده ازشون 

جدید نیستم کاربری قبلیم asemanabi بود خودم تعطیل کردم . دوساله جداشدم و مستقل زندگی میکنم. واسه برآورده شدن آرزوی همدیگه دعا کنین خدا زودتر جوابمونو میده 👌👌👌⭐⭐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برخی بانک ها با ارسال پیامک هایی به مشتریان خود به آنها اعلام کرده اند که از ۱۶ اردیبهشت ماه، دریافت پیامک تراکنش برداشت از حساب، نیازمند فعالسازی سرویس پیامک خواهد بود که بر این اساس لازم است مشتریان جهت فعال سازی سرویس پیامک، به شعب یا سامانه بانکداری اینترنتی مراجعه کنند؛ در حالی که این سرویس تا پیش از آن برای مشتریان فعال بوده است.

واسه بابامم قط شد باید بری بانک

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

منم این پیام دیروز برام اومد 

مشتری گرامی؛ پیرو اطلاع رسانی قبلی، ارسال پیامک تراکنش حساب شما متوقف گردید. جهت فعال سازی سرویس پیامک، به شعب/سامانه بانکداری اینترنتی مراجعه فرمایید.

البته برای من فقط پیامک برداشت میومد که همونم قطع کردن 

نور خواهی مستعد نور شو....