2777
2789
عنوان

میشه بیاین؟

121 بازدید | 23 پست

امروز رفتم گلزار شهدا ، اخه پدرم شهیده

وقتی رد میشدم افراد زیادی رو میدیدم که با سنین ۱۶ ، ۱۵ و حتی ۱۷ سال شهید بودن

واقعاً برام سوال شد که چجوری یه پسر نوجوان تو ۱۴ ، ۱۵ سالگی به این حجم از قدرت بدنی و جرعت و نترسی میرسه که میره برای حفاظت از زنان کشورش

واقعا باید افتخار کرد بهشون ، شما هم از تجربیاتتون بگین ، نوجوانانی اطرافتون دارین؟ بنظرتون توانایی رفتن به مبارزات و جنگ رو دارن؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جو گیر شدن

آخه اون موقعه ها مود بوده هرکی می‌رفته جنگ 

هرکی می‌رفته دیگه خیلیییییی خفن بوده 

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈

همین دختر پسرایی هم که توی همین آشفته بازار تازگی ها مُردن ایناهم شهید بود یعنی یه شُهدای واقعییییی ها ولی خوب اسم شون شهید نزاشتن بَنا به دلایلی....

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈
یه شهیدی توی گلزار شهدا دیدم 12سالش بود🥺 شهید صفدر حیدرپور

حالا ایشون که تو سن ۱۲ سالگی حتی بدنشون به سن بلوغ هم نرسیده یعنی شرایط بدنی مرد رو هم ندارن

واقعا چجوری میشه اخه ، هضم شهید شدن نوجوونا که حداقل تواناییشون از این کودکان و ماها هم بیشتره سخت و طاقت فرسا هست

هیچی سرت تو لاک خودت باشه 

همین دختر پسرایی هم که توی همین آشفته بازار تازگی ها مُردن ایناهم شهید بود یعنی یه شُهدای واقعییییی ...

کاملا موافقم با شما دوست عزیزم ، توی همه ی مسائل نوجوانانمون گل کاشتن ، واقعا از خدا میخوام به جوونای دهه هشتاد و حتی هفتاد قدرت و توانایی بدن تا بتونن کارهایی که اشخاصی تو سنین من و حتی خانواده ام قدرتشو ندارن انجام بدن

الهی که عاقبت بخیر بشن

ببین بذاریه چیزی بهت بگم درسته دوروزمونه عوض شده،ولی بحث ناموسه دیگه،یه لحظه فکراین که زن ایرانی توب ...

منم همین رو میگم واقعا دست مریزاد به غیرتشون