2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روتا ویروس؟  جدید نیس که  اسهال استفراغ برا زیر پنج سال  برا سن های بالاتر یا جزیی ...

برای زیر ۵ ساله؟ دختر من ۵ سالشه گرفت و ما و دختر ۵ ماهم  ازش نگرفتیم ولی دو هفته پیش یکی از دوستامون خانوادگی گرفتن هم خودشون هم بچه هاشون که یکیشون ۷ سالشه یکیشون ۶ ماهش

من فقط بگم که ویروسش جدید نیست همون کرونا هست که قطعا معرف حضور همه تون هست الان با ورژن اسهالیش طرف ...

نمیشه که تا آخر عمر ماسک زد ویروسهای ضعیف که خطری نداره اتفاقا باعث میشه بدن در مقابلشون مقاوم بشه مثل واکسن زدن

ما ماسک میزنیم هر جا میریم  ولی گرفتیم

اره خوب ماسک صد در صد احتمال گرفتن رو کم نمیکنه 

چون متاسفانه اکثریت ماسک نمیزنن و با وجود بیماری میرن جاهای عمومی

حتی چند شب پیش یک خانومی از درد و حال بسیار بدش توی اینجا تاپیک زده بود شکایت میکرد که دو هفته س هرکار میکنه بهتر نمیشه

اخرشم با گفتن اینکه سه روز دیگه میخواد مهمونی بگیره ما رو سورپرایز کرد😰

چی بگم والا
برای زیر ۵ ساله؟ دختر من ۵ سالشه گرفت و ما و دختر ۵ ماهم  ازش نگرفتیم ولی دو هفته پیش یکی از دو ...

برا زیر پنج خطرناکه 

منم تو نت خوندم 

چند سال پیش دختر من دو سالش بود گرفت بستری شد طفلکم ولی خودم و شوهرم گرفتیم خونه بدون دارو خوب شدیم

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

نمیشه که تا آخر عمر ماسک زد ویروسهای ضعیف که خطری نداره اتفاقا باعث میشه بدن در مقابلشون م ...

عشقم اونکه صلاحدید خودتونه 

ولی قرار نیست تا اخر عمر ماسک بزنید همینکه مواقع همه گیری ( مثل الان) ماسک بزنید کافیه وگرنه خداااای ناکرده ممکنه اخر عمرتون رو به جلو بندازید 

اگر بدونید توی هوا ماده ی شیمیایی مضر پخش شده چکار میکنید؟ اینم مثل همون رفتار کنید تا ابد که باقی نمیمونه

اما الان یک خانواده درگیر کرونا میشن حداقل سی تا سی و پنج میلیون هزینه شون میشه گاهی

همون پول مگه برای خوشی و تفریح از گلوتون پایین نمیره که برید بریزید پای بیماری؟

چی بگم والا
عشقم اونکه صلاحدید خودتونه  ولی قرار نیست تا اخر عمر ماسک بزنید همینکه مواقع همه گیری ( مثل ال ...

نمیدونم ولی من ماسکو کلا بی فایده میدونم چون همون زمانی که ماسک میزدم و با وسواس همه چیو ضدعفونی میکردم کرونا گرفتم و بعدش هم ماسکو از زندگیم حذف کردم هم مواد ضدعفونی کننده رو

این ماسک زدن هم از زمان کرونا مد شد وگرنه قبلش همیشه ویروس و مریضی بوده و کسی ماسک نمیزد 

البته این نظر منه هر کی میتونه طبق نظر خودش عمل کنه