2789
عنوان

شوهر خسیس

175 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها ۳سال عروسی کردم شوهرم قبل ازدواج هیچی نداشت نه شغل ثابت نه ماشین نه پس انداز هیچی من اومدم طلاهامو فروختم براش ماشین خریدم که باماشین میوه فروشی کنه تواین ۳سال فقط قناعت کردم نه گردشی نه مسافرتی نه لباس آنچنانی فقط واجبات خریدم الان که خداروشکر درآمدش ثابت شده بهش میگم روزانه مثلاً ۳۰۰تومن بهم بده تاجم کنم براخونه وسایل بخرم بیشترش وپس اندازکنم براایندمون خودش می‌دونه خرج بیخودنمیکنم خیلی کم خرجم ولی نمیده میگه به کارتم دست نمی‌زنم پول جنسم بهم می‌ریزه میگم پول نقد بده میگه پول نقد ندادن بهم میبینم راست میگه ولی روزاییم که پول نقد داره میگه می‌خوام ببرم جنس بزنم یاخرج ماشین کنم باهزار دعوا وزحمت ۵تومن پس انداز کردم تاالان ۲۰۰تومن ۲۰۰تومن که بهم داده الان هرچی میگم میگه پول که داری توحسابت بااون بخر .میگم کدوم پول اگر من ۵تومن خرج کرده بودم یه روزه تموم شده بود امروزم که باهاش بحثم شد سر پول میگه اسم تورو باپول گذاشتن چقدر پول پول میکنی سیرمونی نداری گفتم یجوری حرف میزنی انگار ۱۰۰میلیون توکارتم هس 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باز خوبه همون ۲۰۰ تومنو بهت میده شوهرم منم شغل تو میدان باره خیلی خسیسع همش میگه ندارم با اینکه هرشب با ی عالمه پول میاد میگه اینارو قایم کن ولی دلش نمیاد هزار تومان ب من بده 

منم باردار امروز حالم بد شد اومدم بیمارستان پول نداشتم از همون پولا ۳۰۰ برداشتم الان موندم چجوری بهش بگم

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.

۳۰۰تومن بهم پول میده .یه هفته هیچی نمیده .بازم باهاش دعوا میکنم میگم منم بخاطر زندگیمون دارم جم میکنم که وسایل خوب بخریم ماشین خوب میگه باشه ۲۰۰تومن میده بازم یه هفته خبری نمیشه بعدمیاد حساب می‌کنه این بار که زدم ۴تومن برام سود کرد میگم کوو گفتن راحته مهم اینه بیاری خرج زندگیمون کنی 

خرج خونمون خیلی کمه  چون میوه و......ازخودمونه .ماهی ۱تومن خریدمیکنیم براخونه واجبات میگم نداره اول زندگیه مهم نیس ولی به من میگه تو ازپول سیرنمیشی این برام درده من چون توخانوادمون همه پولدارن پس انداز میکنم که پیش اونا شوهرم کم نباشه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز