2777
2789
عنوان

کی از شیر گرفتید؟

187 بازدید | 34 پست

خانما من دخترم تا می بینه نشستم یا دراز کشیدم میاد دست رو سینه م میذاره درش میاره  شیر میخوره کلافه ترینم🥺🥺

نزدیک 17 ماهشه وزنشم متوسطه و نرمال 

بنظرتون چه موقع از شیر گرفتن خوبه؟

خیلیم وابسته س می ترسم...

راهنماییم کنید

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکسالو نیمگی خودش دیگه یه روز صبح پاشد نخورد

جدی میگی؟ 🥺 خیلی عالیه کاش برا منم اینطور شه اما محاله شب بیدار میشه میخوره دو سه بار تا صبح 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
پسرمنم همینه. تا۲سال باید بخورن🥲

واقعا تا دوسال شیر میخوای بدی؟ من دودلم ۱۹ ماهگی بگیرم 

من ۱سال و۳ماه بود دخترم دقیقا مثله تو اصلا نمیتونستم بشینم سریع میومد😅😅بعضی اوقات راه میرفتم‌نیمشستم😩

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
توی منابع نوشته شده یک سالگی بهترین زمانه وای ایرانیا معمولا دو سال تموم میشه از شیر میگیرن که خب س ...

دقیقا بچه بعد از یکسال شیر خوردنش کمکی محسوب میشه در کنار غذای اصلی اما بچه های ما چسبیدن به شیر خودمون غذا نمی خورن و لاغر میشن 😞

جدی میگی؟ 🥺 خیلی عالیه کاش برا منم اینطور شه اما محاله شب بیدار میشه میخوره دو سه بار تا صبح 

شبو که من خیلی قبل تر از اون قطع کرده بودم.تو شیشه اب میریختم بیدار میشد میدادم بش.شیر نمیدادم

من ۱سال و۳ماه بود دخترم دقیقا مثله تو اصلا نمیتونستم بشینم سریع میومد😅😅بعضی اوقات راه میرفتم‌نیمشس ...

وای خیلی سخته و کلافه کننده منم همش وایسادم یا در حال راه رفتن که نیاد شیر بخوره ،هربار هم میاد یک دقه میخوره میره دوراشو میزنه باز میاد🤣 کاش طو بکشه خوردنش  بره دو سه ساعت بعد بیاد، نه دم ب دقه آویزونه ازم 

اره. ۱۵ماهش

اره منم ۱۶ ماهشه سه ماه دیگه اگه خدا بخواد میگیرم 

وای خیلی سخته و کلافه کننده منم همش وایسادم یا در حال راه رفتن که نیاد شیر بخوره ،هربار هم میاد یک د ...

اووف دقیقا دخترمنم همین بود تازه باید هردوتا سی نه بیرون‌بود یکی میخورد با اون‌یکی بازی میکرد🙄😅منم دیگه به سرم زد گرفتم ار شیر چندشبه اول سخت بود ولی تموم شد ۱۵ماهش بوددخترم بگیر از شیر 

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
شبو که من خیلی قبل تر از اون قطع کرده بودم.تو شیشه اب میریختم بیدار میشد میدادم بش.شیر نمیدادم

آخی ،آخه شیشه نمیگیره دخترم وگرنه شیر پاستوریزه تو شیشه میدادمش