2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آره برا منم کیپ میشد دکتر گفت جرم گرفته قطره داد گفت بریز بعد دو روز بیا تا بشورم من قطره گرفتم ولی ...

شستشو که چیزی نیس. من رفتم . گوشم کیپ میشد. قطره داد ریختم بعدشم یکی دو دقیقه شستشو. تمیز شد دیگه کیپ نشد. 

نه رفت و برگشتی هست دورانی نیست

نگران نباش همون سرماخوردی مشکل از شیپوراستاشه.ادامس بخور اب زیاد بخور.من دکترزیاد رفتم حالا نمیدونم عنبرنسا دود داده بودم خوب شدم .ولی خوب یکماه بعد برگشت مشکل من فرق میکنه شما دود بده شاید خوب شدی چون من هرداروی خوردم اثیر نداشت یا شاید اسپره فلوسینوز خوب شدم هرچی بود ازاین دوتا خوب شدم.بنظرم حموم میری فعلا نزار گوشت اب بره.هوا نخوره گوشت.من گوشم کلا مشکل داره شما خوب میشی 

نگران نباش همون سرماخوردی مشکل از شیپوراستاشه.ادامس بخور اب زیاد بخور.من دکترزیاد رفتم حالا نمیدونم ...

شما مشکل شیپور استاش نداشتین ؟

و اینکه گوشتون الان هنوز کیپه؟ 

گوشتون هواگرفتگی داره یا کیپه؟

مرسی که راهنمایی میکنین دعات میکنم بخدا 🥺

شما مشکل شیپور استاش نداشتین ؟ و اینکه گوشتون الان هنوز کیپه؟  گوشتون هواگرفتگی داره یا کیپه؟ ...

عزیزم کلا من مشکل اتواسکلروز گوش دارم کم شنوایی .که خودش کیپی میاره البته اینو الان فهمیدم وگرنه هیچ وقت سینوس عمل نمیکردم.شیپوراستاش هم مشکل داره خیلی دکتررفتم گفتن سینوس عمل کن .حالا یکماه عمل کردم اما هیچ به هیچ اصلا معلوم‌نیست مشکلم چیه .گاهی ازکیپی درمیاد احساس تهوع و گیجی دارم.الانم عمل کردم سرم خیلی سنگینه اصلا حالم خوب نیست .شما اگر مشکل شندین نداری بیخیال گیرنده بهش خوب میشی