2777
2789
عنوان

جریان چیه؟؟؟؟؟؟؟🫠🫠🫠

358 بازدید | 32 پست

همه ی عروسا بی زبون، مادر شوهرا اکثرا شمر، خواهر شوهرا سلیطه، جاریا دیوونه... مرد ایرانیم که قشنگ مشکل دار الا عروس خانم که آسمون نافش باز شده تالاپ افتادن رو زمین. 

یعتی واقعا رفتار خودتون خیلی خوبه و فقط بدی میبینین؟ وات د فاز؟ 

نه کی گفته

عروس سلیطه و زن داداش سلیطه هم زیاد داریم

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

همیییین حرف دل منه یه عمره

من اسمم زشته وگرنه هیچ نسبتی با اون گور به گوری ندارم 🤬نی نی یار من میخوام دیگه آدم خوبی باشم پس کاری به کارم نداشته باش تا کاری به کارت نداشته باشم 🫢ولم بکه تا ولد بکم😑نی نی یارتعلیق نکنی ها؟🤕 قبل ترکوندن امضامو بخون پیامهامم بخون که از همتون خواستم اسممو عوض کنید که با خیال راحت تو جامعه سرمو بالا بگیرم🥺 انقد پشت سرم هم  بد نگید پسون فردا محتاد شدم کی جوابگوعه😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام میشه بیای تاپیک اخرم

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

زیبا بود و حققق 

همه همسر خوب میخوان 

اما اول اون ویژگی هارو خودمون داشته باشیییم،بعد تو بقیه دنبالش بگردیم 

تو بحث شما هم مقصرید 

اینجا مرد شیطااان هست و زن فرشته

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

جریان اینه از عروس تا مادرشوهر فکر میکنن فقط خودشون خوبن ..

البته همه ی ما همین فکر رو داریم و فقط به خودمون حق میدیم

سوال بعدی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

اونایی که سلیطه بازی بلدن و زبونشون ۲ متره 😎مشکلشون حل میکنن نیازی نیس از کسی کمک بخان

اما بعضیا خوب دچار راه حل چون زبون ندارن یا خجالتی هستن 

اینجا راحترن 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿