2777
2789

سلااام 

بنظرتون سنتور سخته؟ ازبین سازها خوبه انتخابش کردم؟

کسی بلده ؟ چقدر نیاز به تمرین داره؟ 

هزینه کلاسهاش چطوریه ؟ 

امکان داره برم و یاد نگیرم؟ 

میشه اگه چیزی میدونین بگین راهنماییم کنین؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم

دوستم سنتور کار میکنه من گیتار

ساز ها کلا سختی خودشون رو دارن و تلاش زیاد میخوان

ولی به شدت شیرینه وقتی یادشون میگیری

هزینه کلاسا هم مدتی هست بالا رفته

معمولا هفته ای هم یک جلسه هست

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

وایی عاشقشم😍

بابام سنتور داشته قبلا داده عمم

من انقد ناراحتم میتونستن با اون تمرین کنم کلاس مجازی شرکت کنم یاد بگیرم

وکیل آینده⚖️👩🏻‍⚖️حقوقی هستم🥰 و تو دفتر وکالت مشغولم😍هرسوال حقوقی داشتید در خدمتم♥️🤍
سلام عزیزم دوستم سنتور کار میکنه من گیتار ساز ها کلا سختی خودشون رو دارن و تلاش زیاد میخوان ولی ب ...

نه میگم کلا از بین همه سازها کدومشون به ترتیب سخت تره میدونین شما؟ 

تقریبا هزینه هاش چطوریه اطلاع دارین؟ 

واینکه چه مدت باید تمرین کنیم تاحالا به سطح متوسطی برسیم؟

مرسی عزیزدلمم

وایی عاشقشم😍 بابام سنتور داشته قبلا داده عمم من انقد ناراحتم میتونستن با اون تمرین کنم کلاس مجازی ...

بنظر منم سنتور ازبین بقیه سازها شیرین تره 🥲❤️

از شنیدن صداش قلبم زیر و رو میشه🥲

راجب امضات الان دانشجویی یعنی؟  دقیقا کجا و چ کاری انجام میدی ؟  پارتی داشتی؟

دانشجوام

پیش یه وکیل بعضی موقع ها میرم کاراموزی 

درمورد کاراش مثلا عریضه نویسی و اینا کمک میکنم خودمم یاد گرفتم

وکیل آینده⚖️👩🏻‍⚖️حقوقی هستم🥰 و تو دفتر وکالت مشغولم😍هرسوال حقوقی داشتید در خدمتم♥️🤍
نه میگم کلا از بین همه سازها کدومشون به ترتیب سخت تره میدونین شما؟  تقریبا هزینه هاش چطوریه اط ...

تر تیب رو نمیدونم ولی سنتور جز ساز های متوسطه

ساز هم یه سلسله ی پیوسته و فراگیره و تو حداقل یک سال باید کار کنی که به مرحله معمولی برسی

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸